Kaloryfer Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Do ilu można podkręcić Duron'a 1200 przez FSB, i czy ram 64 sd 100 mhz mi sie nie spali ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 jak będziesz miał szczęście to ram wytrzyma 133MHz ale procesor to mocno wątpię. jak o/c się na 120MHz na fsb to jesteś gość :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 jak będziesz miał szczęście to ram wytrzyma 133MHz ale procesor to mocno wątpię. jak o/c się na 120MHz na fsb to jesteś gość :Dty chyba żartujesz!Odblokowuje mnożnik i procek powinien wytrzymać przynajmniej 150.No ale kłopotem będą pamięci.ja mojego durnia przy niższym mnożniku na 166 puszczałem i chodził.Więc nie mów to chłopakowi że jego dureń tej magistrali nie wytrzyma.Jak obniży mnożnik powiedzmy do 10, to może mu się udać 10*133, o ile paiątki nie zawiodą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 jak będziesz miał szczęście to ram wytrzyma 133MHz ale procesor to mocno wątpię. jak o/c się na 120MHz na fsb to jesteś gość :Dty chyba żartujesz!Odblokowuje mnożnik i procek powinien wytrzymać przynajmniej 150.No ale kłopotem będą pamięci.ja mojego durnia przy niższym mnożniku na 166 puszczałem i chodził.Więc nie mów to chłopakowi że jego dureń tej magistrali nie wytrzyma.Jak obniży mnożnik powiedzmy do 10, to może mu się udać 10*133, o ile paiątki nie zawiodą. no ja pisałem o samym fsb :oops: nie pomyślałem o fsb przy zmianie mnożnika :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 To jestem gosc:))) FSB: 120, a nawet wiecej, jak wylacze karte dzwiekowa AC'97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Heh, ja bez wylaczania zintegrowanej karty muzycznej stawiam proca na fsb 190MHz, tylko po jakis 2 h pracy mam restart niekontrolowany :? Procek chyba nie wytrzymuje takiego FSB, nominalnie zapiernicza z prawie dwa razy mniejszym :P wiec nie ma co sie dziwic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Heh, ja bez wylaczania zintegrowanej karty muzycznej stawiam proca na fsb 190MHz, tylko po jakis 2 h pracy mam restart niekontrolowany :? Procek chyba nie wytrzymuje takiego FSB, nominalnie zapiernicza z prawie dwa razy mniejszym :P wiec nie ma co sie dziwic :P Ech.. Psychole:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Kurna, mam płyte Shuttle AK 12 KT 133 A i w biosie w frequency & voltage nie ma zmieniania mnożnika. Czy jak zamaluje mostki to ta opcja sie pojawi ?? mam tylko dwie opcje : Auto Detect DIMM/PCI Clk i CPU Host/PCI/Spread Spec. no i co mam począć ? Może to jest w innym dziale, co ? Pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...