marcin_zał Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam Wszystkich !!! Mam dziwny problem. Opisze o co mi chodzi: Na modemie są diody: Power, Cable, PC, Data, Test, Line1, Line2 dodatkowo podłączony jest jeden telefon stacjonarny. Chodzi mi o diodę DATA, otóż od jakiegoś czasu dioda ta cały czas miga jak szalona, wiadomo, jak miga to wysyła lub pobiera dane. Ale miga nawet po wyłączeniu komputera (nie z listwy), swego czasu jak uruchamiałem kompa to przez pewien czas migała sobie, poczym po starcie OKIEN 2000 przestawała i dopiero jak uruchamiałem Przeglądarkę lub jakiś program typu P2P to migała. Teraz już przy tescie pamięci w Biosie i nawet wczesniej miga z duża częstotliwością. Telefon mam już dosyć długo i wczesniej nie było takich sytuacji. WakeOnLan mam wyłączone. Dzwoniłem do operatora (ACN) i gość powiedział że wszystko ok. z moim modemem. Powiedzieć czego to może być przyczyna??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 ale co ta lampka ci za duzo swiatla rzuca, razi cie czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...