Skocz do zawartości
BeneVaco

Co Porabiasz W Piątkowy Wieczór ?

Co porabiasz w piatkowe wieczory ?  

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co porabiasz w piatkowe wieczory ?

• Siedze przed TV
      8
    • Majstruje w kompie
      13
    • Siedze przed kompem
      84
    • Wczesniej sie klade spac :evil:
      3
    • Wyskakuje na miasto ze znajomymi
      63
    • W robocie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Widze że komputer nie ustępuje żanjomym :D

Ja najczęściej zapuszczam ściąganie kilku filmów i śmigam na miasto ze znajomymi <optymalne rozwiązanie> :lol:

Dziś wyjątek :sad:

Edytowane przez BeneVaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wyjątkowo to obchodzę sobie urodziny. Obchodzę i obchodzę, aż mnie od obchodzenia nogi rozbolały to siadlem sobie przed kompem. I to właśnie zwykle w piątki wieczorem robię :). No iba, że jakiego filma dobrego dają. Komp nie zając nie ucieknie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piątek? Spotkanie z taką jedną fajną ;] Piwko ze znajomymi, czasem samemu przy komputerze sam na sam z muzyką, ale to raczej jak brakuje dobrego humoru ;]

Dziś nie robię nic, bo odpoczywam po całym tygodniu przygotowań do studniówki oraz oszczędzam się na jutro ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego nie zostało uwzględnione w ankiecie "uczę się na egzamin z technik światłowodowych oraz z protokołów komunikacyjnych" ? :>

właśnie dziś to robię, a normalnie to jakiś wypad czy coś. Jeśli pozostaje mi siedzieć przed kompem to uznaje to za wielki problem i zastanawiam się nad sensem swojego życia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze, zazwyczaj spedzam piątkowy wieczór ze swoją brygadą pijąc wódke tudzież inne trunki, i dobrze sie bawiąc :mrgreen:

a dlaczego kurcze na poczatku? bo dzis przyjechala do mnie kochana moherowa ciocia, która sparaliżowała funkcjonowanie całego domu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moherowa ciocia :lol:

Ja to roznie. Jak jest brat, to ogolnie z nim cala noc przegaduje czesto, przed kompem, czasem z kumplem sie spotka. Ale chyba najczesciej przed kompem ;) grajac w bfa i probujac osiagnac FSB 200 ;;;; co mi sie nie udaje przez te ramy ;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego nie zostało uwzględnione w ankiecie "uczę się na egzamin z technik światłowodowych oraz z protokołów komunikacyjnych" ? :>

właśnie dziś to robię, a normalnie to jakiś wypad czy coś. Jeśli pozostaje mi siedzieć przed kompem to uznaje to za wielki problem i zastanawiam się nad sensem swojego życia...

No właśnie albo "uczę się na egzamin z zarządzania projektami informatycznymi" ???? bo ja właśnie to robie, no dobra skłamałem....teraz chwila odprężenia na Tweak.pl :)

ja w piatkowy wieczor sie ucze, kto mi wierzy? :)

ja Ci uwierze bo też to robie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi