Skocz do zawartości
BeneVaco

Co Porabiasz W Piątkowy Wieczór ?

Co porabiasz w piatkowe wieczory ?  

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co porabiasz w piatkowe wieczory ?

• Siedze przed TV
      8
    • Majstruje w kompie
      13
    • Siedze przed kompem
      84
    • Wczesniej sie klade spac :evil:
      3
    • Wyskakuje na miasto ze znajomymi
      63
    • W robocie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzę przy kompie i zdycham z nudów, ile można siedziec przy kompie?

Zawsze jak zadaję sobie to pytanie ogarnia mnie jeszcze większa nuda, ale zamiast tego mogłem iść z moją dziewczyną na noc komedii romantycznych do kina, z dwojga złego zostałem w domu :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego nie zostało uwzględnione w ankiecie "uczę się na egzamin z technik światłowodowych oraz z protokołów komunikacyjnych" ? :>

właśnie dziś to robię, a normalnie to jakiś wypad czy coś. Jeśli pozostaje mi siedzieć przed kompem to uznaje to za wielki problem i zastanawiam się nad sensem swojego życia...

Jakoś nie wpadlo mi to do głowy chyba dlatego że nie mam zwyczaju kuć w piątki B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po wczorajszym udanym wieczorze dzis mam nastepne 6 godzin zajęc na polibudzie... dzieki bogu ze dzis pokazy jakies maja byc... a potem jeszcze korki. uwielbiam przygotowania do matury... :/

Edytowane przez igomako

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rowniez dawno sie tak nie ubawilem :) Żegnalismy kolege, który dzis jedzie do Danii na trzy miesiące do pracy. Impreza przednia ;)

Martwie sie tylko jednym - zamułe łapie ostatnio..

Słuchasz dużo muzyki? Jeszcze zależy jakiej, ale jesli tak to polecam różne punkowe kawałki które dająmocnego kopa jak się tylko chce i zamuła przechodzi. Znam to ze swojego doświadczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja np. pije ile widze az mi sie film urywa.Potem chce bic sie z kumplem a na koniec odprowada mnie dziewczyna(nie moja)na chate po czym moja mama mnie odbiera.Dowiedzialem sie o tym przed chwila gadajac z kumplem ktorego chcialem bic.jedyn slowem karalnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie boicie się, że was jakiś wirus złapie na dworze? :|

Ja za firewall wychodzę tylko z przymusu..

phii :P Ja wychodze i mam sie dobrze, a to za zasługą mojego sprzętowego firewalla który jest skuteczniejszy od wszystkich innych :D deszcz/śnieg/mróz mi nie straszne :lol: :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a ja wszystkiego po trochu ..

np wczoraj:

podlubalem w kompie ..

wsadzilem 7800gt ..

zdobylme 5te miejsce w HoF 3dmarka 2k1

podlublame w kompie by wyciagnac grafe

przyszła panna ;]

a reszta jest milczeniem ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczorajszy piątkowy wieczór był... fajny :] 3 piwa, 2 wina, a do tego wszystkiego nauka analizy matematycznej od 16 do 2.30... na fazie lepiej się uczy, oj dużo lepiej :]

Uczy się dużo lepiej, ale jak przesadzisz to wszystkiego zapomniesz :lol:

Ja kiedyś siedziałem przy kompie, ale już mi przeszło, posta wyżej pisałem pod wpływem, bez polskich znaków, czego raczej nie robię normalnie, ale piątek był udany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh ja jako jeden z 2 zaznaczylem ze w pracy :P z tym ze nie do konca ;P bo z pracy o 21 do domu wrocilem jak zwykle ... wanna, zimne piwko 2 godzinki przed kompem i spac :P no i oczywisce rano o 7 pobodka i na 8 do roboty na kolejne wspaniale 12 godzin :P mam taka "cudowna" zmiane ze wypada mi jeden weekend na miesiac wolny :P za to pociesza mnie fakt ze w tygodniu czesto mam wolne a inni musza wtedy pracowac/uczyc sie/itp. :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proximo - ja też tak spędzam piątki...

Dla tych któzi nie chcą szukać na tych 3 stronach (zależy od ustawień indywidualnych :P ) napisze, że spędzam piątki ze swoją dziewczyną. [;

Edytowane przez Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W piątki wieczorem płetwa na Tweak'u niestraszna. ;]

Chodzimy sobie z Kasią do naszej Mesy (taka sobie knajpka).

I zwykle wracamy do domu dosyć późno - 5, 6 rano.

Stolik teoretycznie rezerwuję dla dwóch osób, ale wczoraj np. był moment, że siedziało przy nim jakieś 12.

Jakoś tak ludki się garną do nas. Było nawet dwóch użyszkodników z Tweak'a.

Także zaznaczyłem opcję wyskoku ze znajomymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie na zmiane.Wyjscie do pubu,dyskoteke,baru,w cos pograc (nie koniecznie na kompie :D,chodz ostatnio tylko),porobic muzyczke,poczytac forum,obejrzec filmik (z reguly nie sam),umowic sie na nocke NfS2SE,pub,dyskoteka,bar i tak w kolko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na imprezy nie chodze bo nie lubie ,jak juz to jakas domowka(raz na jakis czas) no i zwykle co sobote skocze albo na piwko do pubu albo spedzam wieczor z moja druga polowka. Chociaz ona jest jeszcze bardziej zajeta odemnie :?

Mam inne rzeczy do roboty niz naje.. sie do nieprzytomnosci :lol: jak niektorzy moji znajomi to robia co piatek/sobote.

Tak wiec PRACA i do tego od niedawna zaczalem sie doksztalcac (zaocznie) wiec czesto w piatkowe wieczory siedze nad ksiazkami. A tak w wolnej chwili to obejrze jakis film w cos pogram (zwykle CS ,ET ) poserfuje po necie na GG czy jade do mojej niuni albo ona do mnie itd :)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi