Skocz do zawartości
pphilips

Hub Czy Switch?

Rekomendowane odpowiedzi

W tej cenie nie ma chyba nic lepszego, co by było nowe. Przez 3 mies. zawiesił mi się dwa razy. W ogóle byłem zdziwiony, że switch też się może zawiesić, ale po wyjęciu i ponownym włożeniu wtyczki od zasialnia już wszystko było ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie nie ma chyba nic lepszego, co by było nowe. Przez 3 mies. zawiesił mi się dwa razy. W ogóle byłem zdziwiony, że switch też się może zawiesić, ale po wyjęciu i ponownym włożeniu wtyczki od zasialnia już wszystko było ok.

nie ma nic lepszego ? :}}

i zawiesil sie 2 razy przez 3 miechy !!

widze kontrast :} :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że może być to kontrast, ale znajdź mi innego switcha w cenie 44,90 (tyle zapłaciłem), który będzie NOWY i lepszy od tego D-Link'a. Przypuszczam, że może być z tym problem, więc może zanim nawalisz tysiąc lolów w swoim poście, to pomyśl co było wyznacznikiem przy wyborze- podpowiem niska cena!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@LAPIN tak ten może być :)

@narcyz przez moje ręce przeszło troche switchy i musze ci powiedzieć, że jakieś 90% wieszających się to były właśnie d-linki, lepiej od nich sprawował się jakiś chiński ośmioportowy noname za 39,99

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

warte uwagi sa tylko 3com'y ps hub 50 i ps hub 40 ( z naciskiem na 50).

faktycznie do sieci osiedlowej rodzielajacej internet sa super - zarzadzalne i nawet statystyki ruchu pokazuja :wink:

(warto ich szukac w dziale switche - nadgorliwi allegrowicze reklamuja je jako switche, chociaz to ni e do konca jest prawda)

Edytowane przez pshem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

planety z serii fsd nie sa zle (te blaszane)

nie wieszaja sie

Wieszają się. Nie tak jak te ciach!iane plastiki (FSD-800) ale i 503 i 803 mają podobnie jak większość tanich planetów jakiś problem z cacheowaniem MACów i potrafią dostać głupawki (tj nie przepuszczać tego co trzeba na port)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem takich pare i nie stwarzaly mi problemow

no chyba ze po burzach ale to chyba wszystkie beda sie wiechaly szczegolnie z przewieszkami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi