Skocz do zawartości
DonCorleone91

Pora Na Zmiany :d

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie sporządzam wstępny kosztorys w różnych sklepach internetowych...

4Speed

Procesor: AMD Athlon64 3200+ Venice OEM - 609zł

Płytka główna: DFI LanParty UT NF4 Ultra-D - 525zł

Wentylator: AC Freezer64 PRO - 79zł

Pamiątki: DDR 1024MB (2x512MB) PC400 PDP Patriot SignatureKH - 389zł

Razem - 1602zł(jestem słaby z matmy więc mogą być pomyłki :D )

TEMAT TEN BĘDE EDYTOWAĆ I PODAWAĆ KOSZTORYSY Z INYCH SKLEPÓW A JEŚLI WY ZNACIE SPRAWDZONE I TANIE PISZCZIE BĘDE WDZIĘCZNY!!

A jak chcesz wsadzić do tej płyty FX5200 AGP, pomyślałeś o tym? Pisałeś, że kartę graficzną później wymieniasz, no chyba że tymczasowo wstawiasz starą kartę PCI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde nie zauważyłem :( Dzięki, mój błąd ;) A jest ta płyta w wersji w której mógłbym podłączyć tego FX`a??

Nie, są DFI na NF3, wtedy są tylko na AGP, ale skoro sprzet ma być na 3 lata, to AGP odpada, nie bez powodu polecali Ci tego Asrocka Dual SataII, bo ma i Agp, i Pci-E.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę Wam powiedzieć że mam wielki dylemat po rozmowie z moim qmplem...Otóż zaproponował mi żebym kupił Semprona i zmienił karte graficzną ;) Takie rozwiązanie mi pasuje gdyż lubię pograć a mój FX nie jest w tym mistrzem. Gdybym kupił tego athlona to karte bym zostawił...więc co sądzicie o tym pomyśle??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie doradzi??

NIE WIESZ CO TO OPCJA EDIT !? naucz się kożystać z forum...

To zalezy czy jesteś pewien że dasz rade za miesiąc czy coś koło tego zarobić lub uzbierać wystarczająco dużo na lepszą karte czy też masz kase na raz i musisz jakoś nią gospodarować. Do rzeczy, w pierwszym przypadku bierz athlona w drugim semprona i lepszą grafe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi