s4t1n Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 fajnie ze ten procesor to s.939 a na zdjeciu wyraznie widac ze to s.754 :lol2: :lol2: nie wazne :wink: jak bierzesz athlona 3200 to menchester...a jak n ei to bierz 3000 Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 No to może i na zdjęciu...ale w danych o procku wyraźnie pisze s.939 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Właśnie sporządzam wstępny kosztorys w różnych sklepach internetowych... 4Speed Procesor: AMD Athlon64 3200+ Venice OEM - 609zł Płytka główna: DFI LanParty UT NF4 Ultra-D - 525zł Wentylator: AC Freezer64 PRO - 79zł Pamiątki: DDR 1024MB (2x512MB) PC400 PDP Patriot SignatureKH - 389zł Razem - 1602zł(jestem słaby z matmy więc mogą być pomyłki :D ) TEMAT TEN BĘDE EDYTOWAĆ I PODAWAĆ KOSZTORYSY Z INYCH SKLEPÓW A JEŚLI WY ZNACIE SPRAWDZONE I TANIE PISZCZIE BĘDE WDZIĘCZNY!! A jak chcesz wsadzić do tej płyty FX5200 AGP, pomyślałeś o tym? Pisałeś, że kartę graficzną później wymieniasz, no chyba że tymczasowo wstawiasz starą kartę PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Kurde nie zauważyłem :( Dzięki, mój błąd ;) A jest ta płyta w wersji w której mógłbym podłączyć tego FX`a?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Kurde nie zauważyłem :( Dzięki, mój błąd ;) A jest ta płyta w wersji w której mógłbym podłączyć tego FX`a??Nie, są DFI na NF3, wtedy są tylko na AGP, ale skoro sprzet ma być na 3 lata, to AGP odpada, nie bez powodu polecali Ci tego Asrocka Dual SataII, bo ma i Agp, i Pci-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 A możecie mi dać link do tego AsRocka bo nie mogę go znaleźć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Chodzi o to: http://www.asrock.com/product/939Dual-SATA2.htm Od 220zł juz dostaniesz. Edytowane 12 Lutego 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 A kupić możesz tu za 218zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) A macie może link z jakiegoś sklepu?? Chodzi o taką http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1587 ?? Edytowane 12 Lutego 2006 przez DonCorleone91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Muszę Wam powiedzieć że mam wielki dylemat po rozmowie z moim qmplem...Otóż zaproponował mi żebym kupił Semprona i zmienił karte graficzną ;) Takie rozwiązanie mi pasuje gdyż lubię pograć a mój FX nie jest w tym mistrzem. Gdybym kupił tego athlona to karte bym zostawił...więc co sądzicie o tym pomyśle?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Nikt nie doradzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Nikt nie doradzi?? NIE WIESZ CO TO OPCJA EDIT !? naucz się kożystać z forum... To zalezy czy jesteś pewien że dasz rade za miesiąc czy coś koło tego zarobić lub uzbierać wystarczająco dużo na lepszą karte czy też masz kase na raz i musisz jakoś nią gospodarować. Do rzeczy, w pierwszym przypadku bierz athlona w drugim semprona i lepszą grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Kasiorke mam teraz i teraz ją muszę zagospodarować... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...