przemek129 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 mam problem zakupilem nowy zasilacz fortrona i posiada on złacze 24 pinowe a moja płyta głowna ma na 20 pinów i nie wiem jak go zamontować??prosze o propozycje aha mam płyte głowna via KT400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 klick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Bede zmienial teraz karte na 9800XT. Czy powinienem zmienic zasilke? moj colorsit 330W chyba nie jest jakis mega wypasny:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Radek 9800XT pozera duzo pradu i ten colorsit moze Ci nie wytrzymac. Ja na Twoim miejscu kupil bym cos mocniejszego np. Fortrona 350/400W lub Delte 350W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam. Raczej powinieneś wymienić "wypaśny colorsit 330W" na coś co nie spowoduje że komp też pójdzie na wypas (wieczny). :D A na poważnie wymienić trzeba, obadaj zasiłki typu Tagan, Huntkey, Topower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Ten bedzie dobry?? :http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=85389470 Zauwazylem takze ze moj procek (ustawiony na 1.65v) ma straszne skoki napiecia pomiedzy 1.63 a 1.68v:/ - to chyba nie za dobrze Edytowane 11 Lutego 2006 przez Snajper3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Spoko zasiłka. :) Edit. Napiątko skacze bo zasilacz marny albo płyta troszkę przekłamuje. Edytowane 11 Lutego 2006 przez Arekservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Spoko zasiłka. :) Edit. Napiątko skacze bo zasilacz marny albo płyta troszkę przekłamuje. A czy to mozliwe ze nie moge podkrecic procka na 3200+ dlatego że napiecie skacze? Bo probowalem nieraz, ustawialem na 1,85v i komp wstawal, nawet sie uruchamial, ale po kilku sekundach w 3dmakr2k1 komp sie resetowal:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Wyższe napięcie to większy pobór prądu z zasilacza, jak jeszcze niestabilne to ma prawo się wykrzaczać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek129 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 mam pytanie czy musze kupować przejściówke do tego abo podłączyc zasilacz co ma końcówke 24 pin do płyty głównej która ma wejscie na 20 pinów czy poprostu moge oderwać te 4 piny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Przejściówkę stosujesz w przypadku jak wtyk ATX jest nierozbieralny i nie wchodzi na mobo, z reguły większość zasiłek ma wtyk dzielony 20+4 i możesz to po prostu odpiąć i zostawić niepodłączone. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Większość zasilaczy powinno mieć odczepiane 4 dodatkowe piny np. w moim Modecomie tak jest. Snajper 3 ja na twoim miejscu bałbym sie trzymać Radka 9700 PRO na tym zasilaczu, aż dziw że się jeszcze nie zjarał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Właśnie zamówiłem Fortrona FSP400-60PFN 400W:) mam nadzieje ze sie sprawdzi w moim konfigu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...