moosix Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 czy ktoś zna jakiś program by "zmusić" kartę graficzną z układem radeon 9000 do wyświetlania FILMÓW na tv-out bo u mnie działa tylko pulpit i gry a filmy nie wyśweitlają sie. kiedyś coś słyszałem o jakimś programie który wyłacza funkcję MACRO-Vision (bo chyba to blokuje mi sygnał) jeśli ktoś coś nie śle mi odpowiedź na maila moosix@wp.pl :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Musi byc tak jak na zdjeciu ustawiony i nic wiecej nie poptrzeba oprocz wlaczenia TV na kanal AV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgadzam się z tym powyżej - jedna mała uwaga - monitor będzie działał tylko w 50 Hz (lub 60), oraz nie powinno się uaktywniać "rozszerzonego pulpitu" - tylko zostawić "klonowanie obrazu" (w zakładce głównej tam gdzie ustawia się rozdzielczość i kolory ma być "aktywny tylko 1 ekranik") Pozdrówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 bylo juz to i komus o tym pisalem, mozna by uzyc opcji szukaj ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgadzam się z tym powyżej - jedna mała uwaga - monitor będzie działał tylko w 50 Hz (lub 60), oraz nie powinno się uaktywniać "rozszerzonego pulpitu" - tylko zostawić "klonowanie obrazu" (w zakładce głównej tam gdzie ustawia się rozdzielczość i kolory ma być "aktywny tylko 1 ekranik") Pozdrówka. Czemu nie powinno sie rozszerzac pulpitu? U mnie tak i tak filmy wyswietlane sa bez zarzutu. Ma to jakis wplyw na jakosc obrazu czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Siemka jak uaktywnic ten telewizor nie mam pojecia jak to zrobić Jest cały czas jak FPD na rysunku powyżej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...