zuy_zgred Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Podczerwień w komputerze kolegi nie wykrywa jego telefonu(sagem myx 5-2), podczas gdy moją nokię wykrywa bez problemu. Raz na moment załapało, ale po sekundzie znów znikło :( podczerwień w telefonie na pewno jest sprawna bo da się przesyłać pliki między telefonami. W czym może być problem?? Jak to naprawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 myśle że należy zmienić prędkość przesyłania danych. Ja miałem podobnie i to pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 niestety zmiana szybkości nie pomaga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Jak to nie działa to nie wiem. Może spróbuj wpisać w goglach nazwę swojego portu, może coś będą pisać o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...