druidbartek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 witam mam problem jak w temacie, dokładnie to chodzi mi o usuwanie wpisów za pomoca plików *.reg. Powiedzmy że mam sporo wpisów i ręczne ich usuwanie to troche by zajęło :| np jak w pliku reg zrobimy taki o to wpis: [HKEY_CURRENT_USER\Software\MyProg\Settings] [HKEY_CURRENT_USER\Software\MyProg\Settings] "GuiLang"="Polish" to jak powinien wyglądać wpis w pliku *.reg żeby go wywalić z rejestru?? coś na zasadzie del dla usuwania plików za pomoca plików *.bat tyle że do wpisów w rejestrze : ] bo mam ponad 200 linni wpisów do usunięcia :/ z góry dzięki za pomoc pozdrawiam, druidbartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 to jak powinien wyglądać wpis w pliku *.reg żeby go wywalić z rejestru??Tak: [-HKEY_CURRENT_USER\Software\MyProg\Settings] [-HKEY_CURRENT_USER\Software\MyProg\Settings] "GuiLang"=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druidbartek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 @Crosis dzieki za rade, to jest wlaciwie to co chcialem. tzn chcialem zeby oprocz wartosci zeby klucze tez usuwalo no ale jak sie inaczej nieda to trudno. dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 @Crosis dzieki za rade, to jest wlaciwie to co chcialem. tzn chcialem zeby oprocz wartosci zeby klucze tez usuwalo no ale jak sie inaczej nieda to trudno. dziekiKlucz usuwasz poprzez napisanie na początku "-" w nawiasie kwadratowym. [-HKEY_CURRENT_USER\Software\MyProg\Settings] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druidbartek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 @Crosis dzięki, właśnie o to mi chodziło : ] problem rozwiązany. temat można zamknąć pozdrawiam, druidbartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...