regedarek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Poczytałem, popytalem ale doradzili mi router za 250 zł, chciałbym połączyć komputery tak, Mam siec osiedlowa przez kabel do jednego kompa, chciałbym teraz rozszezyc to jak najtanszym kosztem do drugiego jakim jest laptop z wifi, cos slyszalem ze sa karty które generuja taki sygnal zweryfikujcie moja wiedze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 polaczenie ad hoc ale i tak karta WiFi musisz kupic ( mozesz USB ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedarek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 tzn jak: stacjonarka: - karta sieciowa enthernet - karta sieciowa wifi - karta sieciowa ad hoc laptop - karta wifi ?nie za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 1 komp sieciowka ethrtnetowa + WiFi 2 komp WiFi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...