ciaptak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 mam pytanie, czy 3D Marki daja prawdziwy i wiarygodny obraz mozliwosci graficznych? bo mi sie wydaje ze absolutnie nie, otoz kumpel ma na radeonie 9200 se jakies 600-700 (na 3D M 03) mi pokazuje ponad 1300 (intel 915) a wynik z tego taki ze u niego NFS MW dziala normalnie(srednia rozdzielczosc srednie detale) a u mnie klops. troche mnie to irytuje.... A moze to wina wolnego dysku??? ramu mam znacznieee wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 mam pytanie, czy 3D Marki daja prawdziwy i wiarygodny obraz mozliwosci graficznych? bo mi sie wydaje ze absolutnie nie, otoz kumpel ma na radeonie 9200 se jakies 600-700 (na 3D M 03) mi pokazuje ponad 1300 (intel 915) a wynik z tego taki ze u niego NFS MW dziala normalnie(srednia rozdzielczosc srednie detale) a u mnie klops. troche mnie to irytuje.... A moze to wina wolnego dysku??? ramu mam znacznieee wiecej. wiesz to moga byc uroki zintegrowanej karty. jak czytales w topiku o kompatybilnosci roznie sie sprawdza w roznych grach. dysk ma pewien wplyw ale nie taki znowu wielki jesli jest odpowiednia ilosc ramu. a co masz na mysli piszac srednia rozdzielczosc bo to mozna roznie interpretowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciaptak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) 800x600 detale 3/4. najlepsze jest to ze np. GTA San Andreas u mnie chodzi duzo lepiej, czyli niby moja przewage widac. fifa 06 czasem sie przycina nie wazne w jakiej rozdz. i detalach i to juz musi byc wina dysku, NFS tez mam jako obraz, ale gra jest bardziej dyn amiczna wiec moze dlatego chodzi gorzej. Gra nie tnie sie klasycznie, klatkowanie wystepuje tylko czasami. gra jest poprostu zwolniona, nawet na minimalnych ustawieniach :mur: Chyba kupie kabelki do podlaczenie zewnetrznego dysku wtedy wszytsko sie okaze. czy ktos gral w NFS MN na tej grafie?? ale z szybszym dyskiem, ja mam 4200... Edytowane 11 Lutego 2006 przez ciaptak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 800x600 detale 3/4. najlepsze jest to ze np. GTA San Andreas u mnie chodzi duzo lepiej, czyli niby moja przewage widac. fifa 06 czasem sie przycina nie wazne w jakiej rozdz. i detalach i to juz musi byc wina dysku, NFS tez mam jako obraz, ale gra jest bardziej dyn amiczna wiec moze dlatego chodzi gorzej. Gra nie tnie sie klasycznie, klatkowanie wystepuje tylko czasami. gra jest poprostu zwolniona, nawet na minimalnych ustawieniach :mur: Chyba kupie kabelki do podlaczenie zewnetrznego dysku wtedy wszytsko sie okaze. czy ktos gral w NFS MN na tej grafie?? ale z szybszym dyskiem, ja mam 4200... co rozumiesz kabelki?? usb??? to cie rozczaruje, przy usb 2.0 nie wykorzystasz pelnej przepustowosci jaka oferuje 4200rpm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciaptak Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) co rozumiesz kabelki?? usb??? to cie rozczaruje, przy usb 2.0 nie wykorzystasz pelnej przepustowosci jaka oferuje 4200rpm czyli musze sie z tym pogodzic z wolnym dyskiem :blink: nedza Edytowane 11 Lutego 2006 przez ciaptak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...