darch Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 nie mam też miedzi skąd wziąśc jakies kleje taśmy-zero dostępu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 czy ktoś juz probowal kroic te radiatory na pamieci karty graficznej w calosci maja niecla wydajnosc, ale niestety mi nie wejda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Ja sobie pocialem stary radiator od d700 na radiatory na ramy. Wszystko byloby spoko gdyby nie to ze cos zjebalem w trakcie przyklejania - efekt - pamieci do servisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondelyk Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 a może coś bardziej hardcorowego niż radiator? Wie może ktoś gdzie jakiś watercooler albo mikroskopijnego teca znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja kupiłem te coolermastera bo są miedziane ale jeszcze ich niezałożyłem bo do mnie jeszcze nie doszły :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...