Yakub1989 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam. Otóż mam problem, gdy chce włączyć komputer. Naciskam przycisk power i nic. Sprawdziłem wszystkie kable czy są dobrze zamocowane i wszystko ok. Później wyłączyłem zasilacz i po chwili ponownie go włączyłem, komputer też się dało uruchomić. Ten zasilacz to Modecom 300W, mam go juz ponad 2 lata. Moja konfiguracja to Athlon 64 3000+, Gigabyte GA-K8NF9 Ultra, Leadtek PX6600TD, 512 RAM, Barracuda 80GB. Wydaje mi się że to zasilacz już nie potrafi, co wy o tym myślicie. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 To jest Modecom Feel czy zwykły Modecom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakub1989 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 chyba zwykły, nie pisze nigdzie czy feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Najlepiej zrobisz jak odepniesz kilka zbednych podzespołów,jak masz jakąś starszą grafe to też zamień i wtedy jak komp rodpali to bedziesz wiedział że masz zasłaby zasilacz. A jeśli nie to bediemy szukać dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakub1989 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 A jednak zasilacz zawinił. Niewyrabiał i był już troche stary. Wymieniłem go na nowy, też ModeCom ale 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...