Robin AMD Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Mam problem z moim monitorem LG studioworsk 575N kolory w grach jak i w filmach są bardzo ciemne prawie nic nie wida. Dodam z w ustawieniech monitora mam wszystko na max porozjaśniane. Do tej pory rozjaśniałem programowo w Catalys Control Center. Teraz wgrałem WarCatsy 6.1 bo na nich moja grafa działa najlepiej a tam nie ma mozliwości rozjaśnienia :( . Czy macie jakies propozycje co zrobic by w grach i filmach było jaśniej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam. Czy taki sam problem występuje w windozie (też ciemna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Tak w windzie tez ciemno ledwo co widac. Rozjasnilem programowo w grach pomogło jest jaśniej ale w filmach nadal ciemno jak w ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Są dwie opcje 1 oddajesz monitor do serwisu (na regulację) 2. Możesz sam to ustawić (układy regulacji w monicie). Ewentualnie sprawdz czy monitor ma w menu poziom sygnału video, jak tak to ustaw na 0,7V powinno pomóc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...