zxcvb395 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Mam taki problem. Już jestem prawie pewny żeby ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> sobie neostrade ale niewiem czy beda mi poprawnie chodzic telefony i przy tym net :/ Moja sytuacja z telefonem przedstawia sie nastepujaco: :D Czy wystarczy przed telefenami podpiac mikrofiltry i juz, czy cos trzeba bedzie innego zrobic ?? Prosze o szybka odpowiedz. z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 mikrofiltry bezpośrednio przed telefonami... w zestawie z modemem speedtouch330 dostajesz za darmoche dwa mikrofiltry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcvb395 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 ok to tylko mikrofiltry przed telefonami i starczy ?? No wiem ze dostane dwa mikrofiltry jak cos :) Wielkie dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...