Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

To ja też coś dorzuce. U kumpla na Athlonie 800mhz, 128sdr, MSI KT133, Seagate Barr. II 20gb, GF2MX-400 na WIN98se system czasem przez 5-10 sekund rozsmiesza nas totalnie. Nie mam problemu jak jest to w windzie, ale jak w grze.... A wiec przez ok. 5-10 sekund zaczyna pracowac na zmiane ostro dyskietka i dysk twardy mieli mało co się nie zes@#. Zastanawiałem się na reinstalką windy, ale to samo, Norton Antyvirus tez był podejrzany, ale i bez niego też tak było.... Jakiś pomysł? Z tym kompem to jeszcze jedna fajna historia. Temp. na procku mimo jakiegos coolerka typu Golden ORB wynosi 45-65 stopni. Pasta jest i to rownomiernie. Wiatrak nie ma skad zassysac powietrza bo zasilacz jest pionowo!!!!. Ten zestaw z antkiem spalił już dwa zasilacze. Najpierw 250W (swoją drogą kto pod taki zestaw daje zasilacz 250W) potem 300W i nie była to wina przepieć bo jest listwa. No i oczywiscie czasami sie nie włącza i zużywa bateryjke tą od biosu w ekspresowym tempie. Z powodu tej bateryjki również niechce sie czasem włączać, ale już kumplowi wytłumaczyłem, że jak jakiś problem to clear CMOS i do przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...