Kaloryfer Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Do ilu można podkręcić poprzez FSB Celerona 850 BOX'a ?? tak żeby sie nie przegrzewał za bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 BOX-a za bardzo nie pokrecisz ale moze standardowo chodzi 8,5 x 100 wiec tak do ok 115 powinien chodzic oki , jak chcesz wiecej to musisz podwyzszyc napiecie i zmienic chlodzenie , a jak ten BOX jest kiczowaty i do tego pewnie bez pasty to nawet na 115 moga byc problemy a co do przegrzania to raczej procka nie spalisz , bardzo znikome szanse, predzej sie zawiesi niz spalisz , zreszta sam po testach bedziesz wiedzial jak sie zachowuje procek po OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 BOX-y sie lepiej kreca niz OEM-y :!: :!: ja ze swojego boxowego celeronka wyciagam 980 na fsb 103 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 musisz podkręcać stopniowo i sprawdzać temperaturę. na to nie ma regóły. mam P2 350@466 BOX i się grzeje max do 36 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 BOX-y sie lepiej kreca niz OEM-y :!: :!: ja ze swojego boxowego celeronka wyciagam 980 na fsb 103 jezeli masz na mysli same radiotary to byc moze niektore sa lepsze od jakich tam badziewnych i przede wszystkim sa ciche ! Ale procek BOX nie rozni sie kompletnie niczym od OEM-a , kiedys chodzily pogloski ze jest z innej czesci wafla lub sa specjalnie selekcjonowane a to sa BZDURY a jak nie wierzysz to moge to udowodnic :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 ja tam swoje go pierwszego celka 566 na radiatorze od ppga puscilem na fsb 120 (1020) chodzil bez zarzutu na wc mialem fsb 139 !! ponad 2x szybszy a teraz mam celka 900 i spokojnie na 140 bedzie wiecej tylko musze radiator na chipie plyty zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Ja miałem 850 i fsb 140 na normalnym wiatraku (CoolerMaster za 40 zł). Był stabilny i zimny. Napięcia nawet nie ruszałem. Tak więc minimum fsb 133 powinieneś zapodać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...