Mazder Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Bardzo drobnym papierem sciernym. Tylko uwazaj, zeby ci reka przypadkiem na sama karte nie zjechala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Udało sie!! Zdjołem radiator. Tylko jak tu to brązowe zedrzeć??Sprobuj jakiegos rozpuszczalnika moze? :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Tylko nie papierem ściernym bo te opiłki wlecą pod GPU i będzie sruuuuu. Rozpuszczalnik -zmywacz na acetonie i troche waty. Torpido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 skalpel albo zmywacz do paznokci skalpel lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Użyłem papieru - karta działa. Tylko kropelka mi sie skończyła i nie mam czym nakleić radiatora :( Ale już sobie pirometr załatwiłem żeby temp'a zmierzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Udało sie!! Zdjołem radiator. Tylko jak tu to brązowe zedrzeć?? Jaką metoda?? Ja ścierałem to skalpelem i troszkę b. drobnym papairem sciernym.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Papierkiem wodnym 320 chyba bardzo delikatnie. A radiator po 3 godzinach w lodówce i śrubokręcie odszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Panowie działa. Co prawda na razie założyłem cooler z radiatorem od swojego GF2 MX 400 - wiadomo on mało sie grzeje i radiator jest cienki, ale karta jest juz stabilna. W Q ]|[ wyciąga max 55*C, a w teście 3DMARK'a 2001 osiągnęła max 62.5 *C wg mnie to troche dużo, ale karta działa i ma sie dobrze. Co prawda w 3D Marku wyciągnęła zaledwie 1800 markoow, ale to wina zapewne tego, że ma ona fabrycznie obniżone taktowanie /nie sprawdzałem, ale ktoś tak tu moowil/ no i testowałem ją na sterownikach winXP, a nie detonatorach. Pamiątki nie przekroczyły 45*C. Dziękuję wam drodzy użytkownicy za pomoc w "wyleczeniu" tej karty. Jeśli ktoś z was chciałby ją ode mnie nabyć /bez radiatora i sterów/ to proszę na mejla lub gg 1462056. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...