ismis Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 zinstalowalem ghosta 9.0 izrobilem back up drive c po reinstalacji systemu ghost nagral mi 4 plytki cd ok ale teraz chce odswierzyc swoj system i mam wielki problem :mur: jak to zrobic? w starym ghost pod dos'em wiem jak to zrobic ale w tym?? stary dosowy (2003) nie rozpoznaje tego formatu zapisu czy ten 9.0 robi to pod windows?? wielka prosba o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 tu masz manuala ^^( wyjasni tobie pare rzeczy) http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00...3854445-4458324 trzeba placic za soft albo uzywac freeware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ismis Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 bardzo smieszne pytam o porade o nie o umoralnianie na temat legalnosci oprogramowania a ten link do do angielskiego manuala to ........ szkoda slow :26: prosze o prawdziwa pomoc a nie blaznowanie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 witam dopiero teraz bedzie smiesznie :P majac Ghosta i tylko jego nie zbutujesz kompa z CD a wiec mozesz smialo ten soft wyrzucic albo przeczytac manual ( chyba angielski nie jest jakims wynalazkiem nie dla ludzi ? ) a jak chcesz legalnie : KŚ Ekspert-12/2005 za 9.90 zl-Paragon Exact Image 7.0 ( robi wszystko co potrzebne nawet na DVD, jest tu tez ISO do wypalenia i wystartowania z plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 A czy plyty z obrazem Ghosta nie sa bootowalne z definicji? Wiem, ze moj obraz HDD tak ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) jaki Ghost i jak kupiony? :PPPPPPPPP jak juz piratujemy to trzeba patrzec co sie ciagnie :(((((((((((((9 Edytowane 11 Lutego 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...