domatorx Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 mam problem z xp (http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=183792) chce zrobic format dysku, mam jednak problem. po wlozeniu CD z xp i probie formatowania przez instalator mam komunikat: 'Not enough room on target partitiom'. mam taki komunikat odka zainstalowalem sobie linuxa. Jak moge skutecznie rozwiazac ten problem? swojego czasu chodzil mi tryb awaryjny jednak chcialem poprzez msconfig powylaczac uslugi ktore sa zwiazane z karta sieciowa. teraz mam bluescreena przy awaryjnym:/ NIC nie moge zrobic, zepsul juz ktos system do tego stopnia co ja??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 problem z karta sieciowa a raczej windowsem jest faktycznie fuckt up zrób tak: zbootuj z instalki winXP, przy wyborze partycji zaznacz partycje z winXP i ją usuń klawiszem D po usunieciu utworz na nowo partycje taka samiutka i na takiej instaluj windows swietny sposob na szybki formacik;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...