GGTA Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 http://chimera.pacholek.be jak na wersje 0.0.1 very-pre-alpha zapowiada sie ciekawie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Moze cos wiecej? Co dokladnie sprawdza, na czym polega, co wplywa na wydajnosc, na jakiej zasadzie jest zrobiony. Narazie zapowiada sie ciekawie - wyrzuca mi blad przy probie uruchomienia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Parodia matrixa czy co... moze podaj link do download, albo skasuj te cegły spadajace z nieba, moze jeszcze daj jasniejsza czcionke ;) // dobra sciagnałem i jest bład :D Edytowane 11 Lutego 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 właśnie sciągnąłem, mi działa ale jeszzce nie kumam tego programu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Parodia matrixa czy co... moze podaj link do download, albo skasuj te cegły spadajace z nieba, moze jeszcze daj jasniejsza czcionke ;) // dobra sciagnałem i jest bład :D a masz NET Framework 2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 U mnie działa, cos tam liczy, ale zupelnie nie wiem co ;/ Wiem tyle że: "lower result is a better result" Moze niech autor sie wypowie wiecej na teamt tego programu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Dokładnie to samo jest na sterach (a raczej ControlPanelu) od ATI jak się nie ma NET Fram. 2 no przynajmniej ja tak mam na X64 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Zrobiłem overall test Zupełnie nie optymalizowany system, na takich ustawieniach pracuje ;) edit: niech ktoś zrobi jeszcze, zobaczymy jak sie zminiają wyniki ;) Edytowane 11 Lutego 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) a masz NET Framework 2 ? juz mam ;) dzieki ;) kompletnie nie optymalizowany system, gg, amule, firefox, antywir, malo tego pamieci 2-2-2-5 ostre alphy 200 mhz a proc na 1800@1,2V Edytowane 11 Lutego 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) cpu - 2700mhz, mem - 227 bardzo luźne timingi, wszystko w tle dziala, dc++ itp wyniki slabsze niz u kszonka :) Edytowane 11 Lutego 2006 przez ma1y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 jakies dziwne to <_< moze to dla tego ze windowsa mam zasyfionego:P (instalka maj 2004) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) cpu - 2700mhz, mem - 227 bardzo luźne timingi, wszystko w tle dziala, dc++ itp wyniki slabsze niz u kszonka :) jak słabsze? przeciez mniej = lepije ;) chyba ze sie myle. ;) Edytowane 11 Lutego 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) No dokładnie im mniej tym lepiej ;) Czekamy na Yoto, Oc-Team i bachusa :D Edytowane 11 Lutego 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Nie instalowałem tego Net Frameworka bo mi sie nie chce ale mam ciekawostke :P http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/s4da686rail7zg7c.html Strona bardzo "juzer friendli" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Pewno jakieś wirusa sobie instalujecie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 No dokładnie im mniej tym lepiej ;) Czekamy na Yoto, Oc-Team i bachusa :D@wisnia666; czekajcie..., ja nie lubie dodadków do windowsa, a poprawek to juz wcale ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 eee tam.. z tych małych benchmarków najbardziej podobał mi sie ccr :D przeszedłem go na 2860mhz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 eee tam.. z tych małych benchmarków najbardziej podobał mi sie ccr :D przeszedłem go na 2860mhz :P CCR jest fajny ponieważ raz działa, a raz nie :lol: o rozstrzale wyników już nie wspominam :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 @wisnia666; czekajcie..., ja nie lubie dodadków do windowsa, a poprawek to juz wcale ;d ja również i dlatego (poza tym że ten bench jakoś mi nie podchodzi - jakieś głupie suche syferki) nawet go odpalał nie będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/hpanh28gsh0ohnoo.html - mały i szybciutki ale mówicie że niedokładny? :] ten nowy bench tak jak mówi yoto - same suche cyferki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 niedosc ze suche - to jeszcze jest ich pelno :blink: nawetnie ma jak porownac <_< troche przesada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGTA Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 przypominam ze to wersja 0.0.1 :) taki jakby "overall result" macie na I zakladce - do porownania. Co do strony to jest ona taka dlatego ze Firefox zle rozpatruje Z-INDEX :) pod IE i OP wyglada dobrze. Napisalem do autora - mysle ze poprawi gdy wrzuci werje 0.0.2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 dla mnie spoko jest crystalmark http://crystalmark.info/?lang=en bawilem sie troche na mobilu, dawal bardzo podobne wyniki, przynajmniej w cpu/memory szkoda ze do overall mierzy tez grafe i hddki, chyba juz sa wyniki z tego wynalazku gigabyte'a bo w rankingu sa jakies odstrzaly grube ;) ale sam benchamrk jest ok. i japoński ;) pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...