Kosiarz_1987 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Bys mógł wkoncu zrobic update tego rankingu :wink: chyba ze jeszcze mi czegos brakuje to napisz a dorzuce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Sorki ze pod pod postem ale zmina platformy przyniosła nowe wyniki w oc moich pamięci oto wynik :D To napewno nie koniec oc na nich tylko ze dzis juz nie mak bytnio czasu wynik zapewne poprawie w sobote :D :D oto wynik :D Mimo to ze zestawy 2x512 i ddr1 powoli odchodza do lamusa to warto sie poscigac. Zachęcam wszystkich podiadaczy takich zestawów do zapodawania swoich wyników :-P Edit Dzis zimno na dworze to mysle ze komp na dworze zaraz wyladuje na parapecie i wynik ulegnie poprawie Edit 2 2:35 Ok jak na dzis wynik zmagań moimi pamiatkami Prosze o update prowadzacego temat :D Juto dalej walcze z pamieciami bo dzis juz padam z nóg Edit 3 Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ktoś wie na czym są pakowane Kingstony Value RAM obecnie? Z obecnych serii? BO mi śmierdzą hynixem D5 ze słabym PCB i robią 239MHz Cl2.5 i w ogóle nie skalują się napięciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 D5 powinny robić conajmniej 500MHz na 2,6-2,7V... Chyba że naprawde lipne PCB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 D5 powinny robić conajmniej 500MHz na 2,6-2,7V... Chyba że naprawde lipne PCB...Chyba 250MHz :P Wiem, wiem własnie, ale jak zobaczysz to PCB jak tylko art poleci na strone to się przekonasz :lol: Dawno nie widziałem takieg dziurawca - naprawdę szmirowato wygląda. Szukam różnych ciekawych kości i stron(w zasadzie strone znalazłem) i powiem Ci, że tylko Hynix D5 pasuje rozmiarem kropki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Chyba 250MHz :PJak zwał tak zwał, wiadomo o co chodzi ;) Czekam na art'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Powiem tylko tyle: ani cl2 ani cl3 to to nielubi ;] przejśćie z cl2.5 na cl3 dało... 1MHz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Nie bede sie za duzo rozpisywał powiem tylko tyle ze jestem dumny z moich pamieci :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Już się tak nie chwal wszędzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Nie chwale sie poprostu osiągłem dobry wynik i chciałem go ludzia pokazac :wink: Hhehe no dobra chcialem sie pochwalic :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 witamy na pierwszym miejscu :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Pamięci w cenie TCCD, które jednak są lepsze gdy marzymy o częstotliwościach @ 300 MHz i w górę :) Aczkolwiek poniżej 260 MHz są świetnym wyborem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Witam jestem nowy na forum ale z racji tego że mam Cruciale BallistiXy Z505 postanowiłem pokazać że coś umieją. Narazie wiem że screen nie spełnia kryteriów ale może jeszcze dziś zamieszczę już screen do którego nie będzie można się uczepić :D. NarazieTutaj zamieściłem to co dziś osiągnąłem czyli 606Mhz napięcie 3V wszystko na DFI ULtra-D. Pozdrawiam! Edit: Więc odrazu pomyślałem nad rekordzikiem Tutaj można zobaczyć sreen. Myślę że jest w porządku. Jak coś można więcej Mhz wydusić nieoficjalnie robiłem 614 :lol2: Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Razan_r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Najlepsze Z505 na forum,gratki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) A tak fajnie bylo byc na pierwszym miejscu :D :D Gratulacje :D Edit Jeszcze sobie to odbije :D Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...