Skocz do zawartości
Gość 05_03_1992

2x512 Mb - Testy Pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

Sorki ze pod pod postem ale zmina platformy przyniosła nowe wyniki w oc moich pamięci

oto wynik :D

To napewno nie koniec oc na nich tylko ze dzis juz nie mak bytnio czasu wynik zapewne poprawie w sobote :D :D

oto wynik :D

Dołączona grafika

Mimo to ze zestawy 2x512 i ddr1 powoli odchodza do lamusa to warto sie poscigac. Zachęcam wszystkich podiadaczy takich zestawów do zapodawania swoich wyników :-P

Edit

Dzis zimno na dworze to mysle ze komp na dworze zaraz wyladuje na parapecie i wynik ulegnie poprawie

Edit 2 2:35

Ok jak na dzis wynik zmagań moimi pamiatkami

Dołączona grafika

Prosze o update prowadzacego temat :D

Juto dalej walcze z pamieciami bo dzis juz padam z nóg

Edit 3

Dołączona grafika

Edytowane przez Kosiarz_1987

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D5 powinny robić conajmniej 500MHz na 2,6-2,7V... Chyba że naprawde lipne PCB...

Chyba 250MHz :P Wiem, wiem własnie, ale jak zobaczysz to PCB jak tylko art poleci na strone to się przekonasz :lol:

Dawno nie widziałem takieg dziurawca - naprawdę szmirowato wygląda. Szukam różnych ciekawych kości i stron(w zasadzie strone znalazłem) i powiem Ci, że tylko Hynix D5 pasuje rozmiarem kropki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jestem nowy na forum ale z racji tego że mam Cruciale BallistiXy Z505 postanowiłem pokazać że coś umieją. Narazie wiem że screen nie spełnia kryteriów ale może jeszcze dziś zamieszczę już screen do którego nie będzie można się uczepić :D. NarazieTutaj zamieściłem to co dziś osiągnąłem czyli 606Mhz napięcie 3V wszystko na DFI ULtra-D.

Pozdrawiam!

Edit:

Więc odrazu pomyślałem nad rekordzikiem Tutaj można zobaczyć sreen. Myślę że jest w porządku.

Jak coś można więcej Mhz wydusić nieoficjalnie robiłem 614 :lol2:

Edytowane przez Razan_r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi