Piotr.pot Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam! Mam Epox'a 8K9A i niestety padł mój Athlon 2000XP. Chce teraz kupić nowego - nie zmieniając jednak za dużo w skrzyni. Po prostu mam zamiar dokupić procka i kieruję do Was pytanie - jaki najmocniejszy AMD wejdzie do tej płyty? BIOS mam zupdate'owany do najnowszej wersji. Dzięki z góry za odp., Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 każdy procek na socket A powinien ci śmigać :) bierz naprzykład bartona 3200+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr.pot Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Na bank? W testach piszą, że osbługuje max FSB 266MHz, a Bartony mają 333Mhz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 z tego co znalazłem na necie, to płyta jest na kt400, więc bez problemu powinna obsłużyć fsb nawet 200 (400). na jakim chipie jest twoja płyta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr.pot Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 No tak kt400... czyli mogę brać coś mocniejszego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 dla upewnienia się, zobacz w biosie jaki masz (i czy wogóle masz) zakres regulacji fsb, lub też zajrzyj do intrukcji obsługi czy możesz fsb zmieniać zworkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr.pot Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Mam regulacje w Biosie - teraz niestety mój CPU padł, a nic innego nie mam pod ręką, więc narazie nie mogę zajrzeć. Z tego co pamiętam to 333MHz na 99% tam widziałem... Załatwie jakiegoś starego procka i kiknę. Dzięki za pomoc, Pozdrawiam, Cześć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr.pot Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam, Sorry, że 2 posty z rzędu, ale zdecydowałem się na Bartona 2800, ponieważ nie mam więcej pieniędzy a chcę przy okazji wymienić jeszcze chłodzenie i zasilacz. Proszę o ostatnią już pomoc - czy są jakieś lepsze i gorsze serie Bartonów - które najlepiej brać i ile da się je podkręcić? Czy widzicie TUTAJ coś co polecacie? Z góry bardzo dziękuję za odp. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) TAK! są lepsze i gorsze serie bartonów!!! Tak trudno zaglądnąć do tematu o bartonach i poczytać. Edytowane 13 Lutego 2006 przez qura16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...