BiAłY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Pełna nazwa karty Super Grace RADEON 8500LE 64MB DDR, TV&DVI, DUAL DISPLAY, retail spec: Specyfikacja Klasa produktu: Karta graficzna; Producent chipsetu: ATI Technologies; Rodzaj układu graficznego: 128-bitowy; Typ chipsetu: Radeon; Częstotliwość RAMDAC: 400 MHz; Zainstalowana pamięć wideo: 64 MB; Rodzaj pamięci: DDRAM; Maksymalna rozdzielczość obrazu: 2048x1536 pikseli; Głębia kolorów przy maksymalnej rozdzielczości: 32 bit; Typ złącza magistrali: AGP; Urządzenia wejścia / wyjścia: wyjście TV, wyjście DVI; Cechy dodatkowe: Radeon 8500LE (250/230Mhz DDR), w komplecie kabel Composite, w komplecie kable SVideo, w komplecie konwerter DVI>RGB, nie obsługuje dwóch monitorów jednocześnie; Dodatkowe funkcje: Charisma Engine II, Bump Mapping, HyperZ II, HyperZ II, Pixel Tapestry II, Smartshader, Smoothvision AA, Truform Technology, Wspomaganie odtwarzania MPEG-2; Obsługiwane standardy: Direct X, DirectX 8.1, Open GL, OpenGl 1.3; System operacyjny: Windows Millenium/Windows 98SE, Windows 2000, Windows NT 4.0, Windows XP; Złącze zewnętrzne: 15 pin VGA, 1xDVI out; Gwarancja: 24 msc. (+) Moje pytanie brzmi jakie ta karta ma pamięci? NS? I jak to się kręci? Czy warto? Prosze orade. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Eeee, raczej nie radziłbym ci TEGO kupować. To jest jakiś b.tani i niepewny klon. Lepiej doinwestować w jakiegoś Herca. Chyba, że lubisz loterię :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Eeee, raczej nie radziłbym ci TEGO kupować. To jest jakiś b.tani i niepewny klon. Lepiej doinwestować w jakiegoś Herca. Chyba, że lubisz loterię :D Bez urazy, ale nie powiesz mi, ze twoj Spphire jest super jakosci ;). A to jest najlepsza cena jaka znalazlem w necie najdrozej to chyba okolo 500 bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Eeee, raczej nie radziłbym ci TEGO kupować. To jest jakiś b.tani i niepewny klon. Lepiej doinwestować w jakiegoś Herca. Chyba, że lubisz loterię :D Bez urazy, ale nie powiesz mi, ze twoj Spphire jest super jakosci ;). A to jest najlepsza cena jaka znalazlem w necie najdrozej to chyba okolo 500 bylo. I tu się kolego mylisz, bo R9000 Sapphire'a to jedne z najlepszych klonów. Natomiast żadnego R8500 "szafirowego" bym ci nie polecał, bo się nie udały. Jak chcesz sobie potem pluć w brodę to nie mam nic przeciw, bo to nie moja kasa. Aha, coś marnie wypadły twoje poszukiwania, bo markowy Herc stoi na www.polbras.com po 479zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Bialy nie chcie bog o tych klonow trzyma z daleka nie bede ci teraz tego tlumaczyl bo temat byl poruszany wiele razy w kazdym badz razie jedynymi klonami wartymi polecenia sa Gigabyte Hercules ... wszystko inne prawie to shit nie z tej zemi chocciaz mozesz miec farta i dostac dobra karte ale to juz loteria... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Bialy nie chcie bog o tych klonow trzyma z daleka nie bede ci teraz tego tlumaczyl bo temat byl poruszany wiele razy w kazdym badz razie jedynymi klonami wartymi polecenia sa Gigabyte Hercules ... wszystko inne prawie to shit nie z tej zemi chocciaz mozesz miec farta i dostac dobra karte ale to juz loteria... Mowisz tak bo sam masz Herculesa? :D. Sorry, ale jak dla mnie 480zł to za dużo i nie dam tyle za grafe. Cena nie może przekroczyć tych 400 zł +/- 20zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Eeee, raczej nie radziłbym ci TEGO kupować. To jest jakiś b.tani i niepewny klon. Lepiej doinwestować w jakiegoś Herca. Chyba, że lubisz loterię :D Bez urazy, ale nie powiesz mi, ze twoj Spphire jest super jakosci ;). A to jest najlepsza cena jaka znalazlem w necie najdrozej to chyba okolo 500 bylo.Aha, coś marnie wypadły twoje poszukiwania, bo markowy Herc stoi na www.polbras.com po 479zł.Ja pisałem o cenie tego Super Grace, ze cena sie waha miedzy 400zł a 500. A w komputroniku to wogole rozbuj w bialy dzien 400zł za karte 200/183 Radeon oczywiscie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Bialy nie chcie bog o tych klonow trzyma z daleka nie bede ci teraz tego tlumaczyl bo temat byl poruszany wiele razy w kazdym badz razie jedynymi klonami wartymi polecenia sa Gigabyte Hercules ... wszystko inne prawie to shit nie z tej zemi chocciaz mozesz miec farta i dostac dobra karte ale to juz loteria... Mowisz tak bo sam masz Herculesa? :D. Sorry, ale jak dla mnie 480zł to za dużo i nie dam tyle za grafe. Cena nie może przekroczyć tych 400 zł +/- 20zł. Ja pier%^$ facet! Pytasz się o radę to ci odpowiadamy - TRZYMAJ SIĘ OD TEGO Z DALEKA! A jak szukasz niezłego R8500LE za 400zł to pomyliłeś fora - to się nadaje na Oślą Łączkę... Jak chcesz go kupić to kupuj, ale potem nie wal postów - dlaczego mam dupną grafikę i co chwilę coś się jeb!#!@. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Bialy nie chcie bog o tych klonow trzyma z daleka nie bede ci teraz tego tlumaczyl bo temat byl poruszany wiele razy w kazdym badz razie jedynymi klonami wartymi polecenia sa Gigabyte Hercules ... wszystko inne prawie to shit nie z tej zemi chocciaz mozesz miec farta i dostac dobra karte ale to juz loteria... Mowisz tak bo sam masz Herculesa? :D. Sorry, ale jak dla mnie 480zł to za dużo i nie dam tyle za grafe. Cena nie może przekroczyć tych 400 zł +/- 20zł. Ja pier%^$ facet! Pytasz się o radę to ci odpowiadamy - TRZYMAJ SIĘ OD TEGO Z DALEKA! A jak szukasz niezłego R8500LE za 400zł to pomyliłeś fora - to się nadaje na Oślą Łączkę... Jak masz mi dawać takie rady to w ogóle nie odpowiadaj, ja chce fachowe odpowiedzi, a nie typu "nie kupuj bo tani" to nie znaczy, ze jest zly! Mnie interesuja jakies testy itp... Tak samo mozesz powiedziec o Athlonach po co kupowac przeciez sa tanie, lepiej kup P4 bo jest duzo drozszy :evil: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Bialy nie chcie bog o tych klonow trzyma z daleka nie bede ci teraz tego tlumaczyl bo temat byl poruszany wiele razy w kazdym badz razie jedynymi klonami wartymi polecenia sa Gigabyte Hercules ... wszystko inne prawie to shit nie z tej zemi chocciaz mozesz miec farta i dostac dobra karte ale to juz loteria... Mowisz tak bo sam masz Herculesa? :D. Sorry, ale jak dla mnie 480zł to za dużo i nie dam tyle za grafe. Cena nie może przekroczyć tych 400 zł +/- 20zł. Ja pier%^$ facet! Pytasz się o radę to ci odpowiadamy - TRZYMAJ SIĘ OD TEGO Z DALEKA! A jak szukasz niezłego R8500LE za 400zł to pomyliłeś fora - to się nadaje na Oślą Łączkę... Jak masz mi dawać takie rady to w ogóle nie odpowiadaj, ja chce fachowe odpowiedzi, a nie typu "nie kupuj bo tani" to nie znaczy, ze jest zly! Mnie interesuja jakies testy itp... Tak samo mozesz powiedziec o Athlonach po co kupowac przeciez sa tanie, lepiej kup P4 bo jest duzo drozszy :evil: . Chcesz dowodów?! To spójrz do góry - tam jest taki fajny, mały napis SZUKAJ i nie zawracaj [gluteus maximus]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Bialy nie chcie bog o tych klonow trzyma z daleka nie bede ci teraz tego tlumaczyl bo temat byl poruszany wiele razy w kazdym badz razie jedynymi klonami wartymi polecenia sa Gigabyte Hercules ... wszystko inne prawie to shit nie z tej zemi chocciaz mozesz miec farta i dostac dobra karte ale to juz loteria... Mowisz tak bo sam masz Herculesa? :D. Sorry, ale jak dla mnie 480zł to za dużo i nie dam tyle za grafe. Cena nie może przekroczyć tych 400 zł +/- 20zł. Ja pier%^$ facet! Pytasz się o radę to ci odpowiadamy - TRZYMAJ SIĘ OD TEGO Z DALEKA! A jak szukasz niezłego R8500LE za 400zł to pomyliłeś fora - to się nadaje na Oślą Łączkę... Jak masz mi dawać takie rady to w ogóle nie odpowiadaj, ja chce fachowe odpowiedzi, a nie typu "nie kupuj bo tani" to nie znaczy, ze jest zly! Mnie interesuja jakies testy itp... Tak samo mozesz powiedziec o Athlonach po co kupowac przeciez sa tanie, lepiej kup P4 bo jest duzo drozszy :evil: . Chcesz dowodów?! To spójrz do góry - tam jest taki fajny, mały napis SZUKAJ i nie zawracaj [gluteus maximus]. Dobrze wiem, ze jest taka opcja, jestem na forum dluzej niz ty, wiec nie musisz mi o tym przypominac :evil: . I jak sie nie znasz to po co sobie posty nabijasz? Nie potrafiles mi pomoc :evil: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Bialy nie chcie bog o tych klonow trzyma z daleka nie bede ci teraz tego tlumaczyl bo temat byl poruszany wiele razy w kazdym badz razie jedynymi klonami wartymi polecenia sa Gigabyte Hercules ... wszystko inne prawie to shit nie z tej zemi chocciaz mozesz miec farta i dostac dobra karte ale to juz loteria... Mowisz tak bo sam masz Herculesa? :D. Sorry, ale jak dla mnie 480zł to za dużo i nie dam tyle za grafe. Cena nie może przekroczyć tych 400 zł +/- 20zł. Ja pier%^$ facet! Pytasz się o radę to ci odpowiadamy - TRZYMAJ SIĘ OD TEGO Z DALEKA! A jak szukasz niezłego R8500LE za 400zł to pomyliłeś fora - to się nadaje na Oślą Łączkę... Jak masz mi dawać takie rady to w ogóle nie odpowiadaj, ja chce fachowe odpowiedzi, a nie typu "nie kupuj bo tani" to nie znaczy, ze jest zly! Mnie interesuja jakies testy itp... Tak samo mozesz powiedziec o Athlonach po co kupowac przeciez sa tanie, lepiej kup P4 bo jest duzo drozszy :evil: . Chcesz dowodów?! To spójrz do góry - tam jest taki fajny, mały napis SZUKAJ i nie zawracaj [gluteus maximus]. Dobrze wiem, ze jest taka opcja, jestem na forum dluzej niz ty, wiec nie musisz mi o tym przypominac :evil: . I jak sie nie znasz to po co sobie posty nabijasz? Nie potrafiles mi pomoc :evil: . No to masz choćby zestawienie na www.twojepc.pl tyle, że tam jest pełny R8500 SG i to jeszcze z VI. http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_klonow Ja cię qrwa nie rozumiem, zadajesz pytania, na które odpowiedź sam możesz sobie znaleźć, ale ci się [gluteus maximus] nie chce ruszyć, a jak człowiek chce ci pomóc to się rzucasz. Aha, dlaczego uważasz, że jesteś dłużej na forum?! Data twojej rejestracji to listopad, a moja wrzesień!?!?!?! Po drugie - NIE nabijam sobie postów, a kiedy chcę coś dodać to zawsze używam edycji, więc nie oskarżaj mnie bezpodstawnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 No to masz choćby zestawienie na www.twojepc.pl tyle, że tam jest pełny R8500 SG i to jeszcze z VI. http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_klonow Ja cię qrwa nie rozumiem, zadajesz pytania, na które odpowiedź sam możesz sobie znaleźć, ale ci się [gluteus maximus] nie chce ruszyć, a jak człowiek chce ci pomóc to się rzucasz. Aha, dlaczego uważasz, że jesteś dłużej na forum?! Data twojej rejestracji to listopad, a moja wrzesień!?!?!?! Po drugie - NIE nabijam sobie postów, a kiedy chcę coś dodać to zawsze używam edycji, więc nie oskarżaj mnie bezpodstawnie. Atak klonów przeczytalem z 10 razy, jednak jest tam malo kart. A patrzac na wyniki to z tego testu to jesli chodzi o cene/jakosc to tylko Hercules. [gluteus maximus] mi sie ruszyc nie chce? Poto jest forum, zeby zadawac pytania i otrzymywac odpowiedzi, a odnosnie tego Super Grace'a to naszukalem sie z godzine jednak na zadnej stronie nie bylo danych jakie ma ona pamieci. I zeby nie bylo szukalem najlespza wyszukiwarka google. Co do daty rejestracji ja jestem od samego poczatku tego forum, jeszcze jak bylo ono na dyskusjach.pl. Tylko dali mi bana i to jest moj drugi login, wczesniej mialem PIT_er. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 No to masz choćby zestawienie na www.twojepc.pl tyle, że tam jest pełny R8500 SG i to jeszcze z VI. http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_klonow Ja cię qrwa nie rozumiem, zadajesz pytania, na które odpowiedź sam możesz sobie znaleźć, ale ci się [gluteus maximus] nie chce ruszyć, a jak człowiek chce ci pomóc to się rzucasz. Aha, dlaczego uważasz, że jesteś dłużej na forum?! Data twojej rejestracji to listopad, a moja wrzesień!?!?!?! Po drugie - NIE nabijam sobie postów, a kiedy chcę coś dodać to zawsze używam edycji, więc nie oskarżaj mnie bezpodstawnie. Atak klonów przeczytalem z 10 razy, jednak jest tam malo kart. A patrzac na wyniki to z tego testu to jesli chodzi o cene/jakosc to tylko Hercules. [gluteus maximus] mi sie ruszyc nie chce? Poto jest forum, zeby zadawac pytania i otrzymywac odpowiedzi, a odnosnie tego Super Grace'a to naszukalem sie z godzine jednak na zadnej stronie nie bylo danych jakie ma ona pamieci. I zeby nie bylo szukalem najlespza wyszukiwarka google. Co do daty rejestracji ja jestem od samego poczatku tego forum, jeszcze jak bylo ono na dyskusjach.pl. Tylko dali mi bana i to jest moj drugi login, wczesniej mialem PIT_er. Nie wiesz jakie to ma pamięci?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! No to fajnie szukasz... :) Gdzie ty masz oczy?!?! http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=supergrace_8500_le http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_k...klonow&strona=9 - tu też napisali jakie pamięci ma ten lepszy Radek. Normalnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 mam ta kartte i jest spoko pamięci ma 4ns SAMSUNGI i taktowanie jest zanizone nie 250na230mhz tylko 254na220mhz i na orginalnym biosie kręci sie dość słabo 280na232mhz pamięci szczególnie......sciągnołem nowy bios tylko nie wiem jak go wgrac.... boje sie bo wyskakuje mi dosowe okienko i piesz ze mam nacisnąć enter ale ja cykor jestem bo co będzie jak potem nci nie bedzie widać??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Nie wiesz jakie to ma pamięci?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! No to fajnie szukasz... :) Gdzie ty masz oczy?!?! http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=supergrace_8500_le http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_k...klonow&strona=9 - tu też napisali jakie pamięci ma ten lepszy Radek. Normalnie :lol: O stary ale LOL'ek z ciebie :evil: . Umiesz wogóle czytać? Czy karty testowane na twojepc to takie same modele jak ten, którego ja mam możliwość kupić? NIE!. A pamięci to są różnie albo 3,3 ; 3,6 albo 4,0NS takie znalazłem informacje w sieci, dobrze ze sie Tobiasz odedzwal to juz wszystko wiem. I kupie Radeona ale innego producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 mam ta kartte i jest spoko pamięci ma 4ns SAMSUNGI i taktowanie jest zanizone nie 250na230mhz tylko 254na220mhz i na orginalnym biosie kręci sie dość słabo 280na232mhz pamięci szczególnie......sciągnołem nowy bios tylko nie wiem jak go wgrac.... boje sie bo wyskakuje mi dosowe okienko i piesz ze mam nacisnąć enter ale ja cykor jestem bo co będzie jak potem nci nie bedzie widać???Widzę 8O , że uruchomiłeś w końcu twojego Radka :!: Gratulacje :!: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ale byś się usmiał co bo było przyczyną tego że nie chodził.......:) tylko zapłaciłem 30zł :( teraz mam drugi problem bo szukam sposobu jak podkręcic pamięci bo maxymalnie chodza na 232mhz ........ ech moglłem dozbieeraz do herkulesa bo z ta pomocą fachowca cena wyszła taka samam....:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ale byś się usmiał co bo było przyczyną tego że nie chodził.......:) tylko zapłaciłem 30zł :( teraz mam drugi problem bo szukam sposobu jak podkręcic pamięci bo maxymalnie chodza na 232mhz ........ ech moglłem dozbieeraz do herkulesa bo z ta pomocą fachowca cena wyszła taka samam....:( A ja znalazlem za 434zł z VAT Herca tylko ze bulk, z gwarancja prosto ze sklepu Na tej stronie i go biore :D. Dzięki wszystkim za rady. Jednak po zobaczeniu jak ten SG sie kreci przeszla mi ochota na niego. A Tobiasz nic nie wymyslisz, juz wiadomo czemu ta karta taka tania dali lipne pamieci i tyle, nic nie wymyslisz :(. Nawet radiatorki nie pomoga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nie lipne pamięci tylko bios musze zmienic bo pamięci są dość dobre 4ns i powinnt chodzić szpoko na 500mhz ............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Biały<------kurde poco to pisałeś !!!!! mogłes mnie zostawic w obłudzie że dokonałem dobrego zakupu......a teraz przez ciebie jestem smutny!!!!!! 434zł!!!! i ma jeszcze dema........ ehhh.....chlip...chlip.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 w sumie karta wyszła mnie coś koło 460zł......ehh za to był by Herkulesik.....chlip.....chlip....chlip..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja mam Radeona 8500 TV DVI/D 64MbDDR i jestem zadowolony. Około 7800 pkt. w 3d Marku i wszystko ładnie gra. Bez rzadnego kręcenia itp. Kosztował 540 zł, a kupiłem go w październiku. Teraz pewnie jest tańszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Biały<------kurde poco to pisałeś !!!!! mogłes mnie zostawic w obłudzie że dokonałem dobrego zakupu......a teraz przez ciebie jestem smutny!!!!!! 434zł!!!! i ma jeszcze dema........ ehhh.....chlip...chlip....Sorry men :), nie chcialem :D . Przykro mi bardzo :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 O ja ... to 2it to ja wymiekam. Bral ktos z tamtad ? I czy ten Herc tam to ten ktorego wszyscy zachwalaja ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 O ja ... to 2it to ja wymiekam. Bral ktos z tamtad ? I czy ten Herc tam to ten ktorego wszyscy zachwalaja ??No ja zamowilem dzis Herculesa. Jak dojdzie to dam znac napewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Bede wdzieczny :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ja swojego kupiłem za 690 juz dawno. I, co ja mam powiedzieć? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Built by ATI r0x !!!!11 ew. herc, ga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...