baols Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Jesteś pewien? Wiele osób pisało, że kiepskie. PS: No chyba, że dopiero te wyniki są normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Tak. Poprzeglądaj orb'a, to sam się przekonasz... Ok. strony 15 zaczynają się wyniki ludzi z pojedynczą kartą. Po mocnym OC oscylują w granicach ~8700 pkt. Można się pokusić o stwierdzenie, że twój wynik jest bardzo dobry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Dzięki! Ten ostatni wynik w 3dm05 robiłem z kawałem mięsa z zamrażalki leżącym (w worku) na karcie :D Mam odwrotową obudowę więc mięch leżało na chłodzeniu. A chłodzenie gfx niestety ma obudowę z plastyku więc i tak niewiele dawało. Jedyne co mnie martwi to Splinter Cella CT bo po włączeniu sm3 i reszty po oc karty mam min 32fps a średnio 49fps w 1280 na 1024 a niedługo będzie lcd 19". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 ROTFL :D :D :D kawałek mięcha z zamrażarki w kompie :D haha boze, tego jeszcze NIE BYŁO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...