Fl3eX Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam serdecznie :D Mam maly problem, poniewaz posiadam subwoofer od kina domowego i nie wiem czy jest mozliwosc podlaczenia go do komputera. Niestety subwoofer posiada kabelek z koncowkami, ktore maja blaszki na okolo wejscia i nie da sie wcisnac tego do kompa :P Czy mozna zmienic kabel na taki, ze z jednej strony bedzie ta blaszka i wtyk, a z drugiej strony sam wtyk? Jesli tak to prosze pwoeidziec jaki to ma byc kabel ;] Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Blaszki to dają czasem ludziom po trepanacji :unsure: Daj jakieś zdjęcie tych "blaszek". Sub jest aktywny czy pasywny - jeśli aktywny to pewnie wystarczy kabel jack-chinch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl3eX Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Taki mam subwoofer i takie kabelki :P Nie wiem czy to subwoofer aktywny czy pasywny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Jest aktywny ( ma własny wzmacniacz ) , nie ma problemu wystarczy kabel jack mini-chinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl3eX Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 ok wielkie dzieki za pomoc :) lece do sklepu kupic kabelek ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 mam podobne pytanie czy moglbym podpiac taki sibwoofer do karty 5.1?? http://allegro.pl/show_item.php?item=86417803 aha kompa mam podlaczonego do wiezy wiec mysle ze by ladnie dawało 2 kolumny po 60wat RMS + subwoofer. tylko czy to bedzie dobzre dzialac wszystko?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Kolumny mają głośniki niskotonowe. Subwoofer jest po to że w komputerowych głośnikach nie zabardzo da sie upchnąć dużą membranę, tak żeby nie były ogromne i żeby na biurko wchodziły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...