szulczyk Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 witam mam nagrywarke lg-gsa-4160B ale mam pewien problem.Normalnie nagrywarka jest widoczna ale jak otwieram pliki np.exe to mi wysakuje takie coś "ukończono tylko część ządania ReadProcessMemory lub WriteProcessMemory", a jak otwieram pliki tekstowe to się otwierają bez problemu instalowalem najnowszy bios nic z tego to samo:( prosze o pomoc;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexo2 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 witam mam nagrywarke lg-gsa-4160B ale mam pewien problem.Normalnie nagrywarka jest widoczna ale jak otwieram pliki np.exe to mi wysakuje takie coś "ukończono tylko część ządania ReadProcessMemory lub WriteProcessMemory", a jak otwieram pliki tekstowe to się otwierają bez problemu instalowalem najnowszy bios nic z tego to samo:( prosze o pomoc;) mam tą nagrywarke z oryginalnym firmware i wszystko gra ... wczytaj orginalny to może będzie dobrze. zapodaj linka do tego firmware co zapodałesz proszę ... bo ja nie znalazłem jeszcze update'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...