Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 http://www.crnw46307.pwp.blueyonder.co.uk/...Down_Cover).mp3 Avril Lavigne śpiewa Chop Suey, jeśli to nie fake to jest to Muzyczny ROTFL Stulecia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 http://www.crnw46307.pwp.blueyonder.co.uk/...Down_Cover).mp3 Avril Lavigne śpiewa Chop Suey, jeśli to nie fake to jest to Muzyczny ROTFL Stulecia! smthg is wrong with link... it doesn't work... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 mnie tesh to nie dziala :( ale to mógł by być BIG rotfl :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Teraz jest good 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 8O 8O moze nei stulecia ale tygodnia napewno :D ;) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Avril Lavigne śpiewa Chop Suey, jeśli to nie fake to jest to Muzyczny ROTFL Stulecia! Chyba nie do końca bo nie wiem o czm piszesz :wink: :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Avril Lavigne śpiewa Chop Suey, jeśli to nie fake to jest to Muzyczny ROTFL Stulecia! Chyba nie do końca bo nie wiem o czm piszesz :wink: :roll: . też nie wiem co co chodzi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Boże jak on się drze..... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 :lol: a ja myslalem ze to jakas kobieta ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Avril Lavigne śpiewa Chop Suey, jeśli to nie fake to jest to Muzyczny ROTFL Stulecia! Chyba nie do końca bo nie wiem o czm piszesz :wink: :roll: . też nie wiem co co chodzi ??? Chodzi o to że Avril Lavigne śpiewa (jeśli można to tak nazwać) piosenkę System of a Down. :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Co to kurna jest?! O_O Ale bzduraaa!!! Buhahahahahha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 no spiewa .....i co dalej ? gdzie rotfl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Macie tutaj linka do strony http://www.avril-lavigne.4me.pl/fotki7.html To ta laska, którą teraz promują - niby taki młodzieżowy School-Punk :D Kurna.....ale bzduraaa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Jak ktoś słyszał chop suey w orgnialnej wersji to wie o co chodzi ;P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Hehe ja wiem o co chodzi :lol: Boska jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Macie tutaj linka do strony http://www.avril-lavigne.4me.pl/fotki7.html To ta laska, którą teraz promują - niby taki młodzieżowy School-Punk :D Kurna.....ale bzduraaa :) ale pozerzy :P komercyjny Punk - tego jeszcze nie bylo :P PS nie ogladam MTV ani VIVY wiec nie dziwcie sie ze nie kojaze tego zespolu :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Jak ktoś słyszał chop suey w orgnialnej wersji to wie o co chodzi ;P. ja slyszalem i wiem o co chodzi 8) no coz ona to spiewa zalosnie, heh malo powiedziane przeciez wogole nie nadaza tego spiewac :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 uslyszalem poczatek (ta melodyjka) i juz sie wczułem mysle sobie zaraz uslysze dobry kawalek... a tu jakis zmutowany dzwiek leci z glosnikow :lol: wiec zaczelem regulowac odbiornik :lol: ale nic to nie dalo i musialem posluchac tego do konca :lol: (tak posluchalem to cale) i moge powiedziec jedno :lol: 8O :lol: .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja jednak stawiam (ale tamtego nie słuchałem) na Hymn Polski ktory śpiweała gorniak podczas mistrzostw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja jednak stawiam (ale tamtego nie słuchałem) na Hymn Polski ktory śpiweała gorniak podczas mistrzostwtyle ze to nie byl rotfl , a raczej najwieksza publiczna profanacja hymnu w historii ;] a chop suey slyszalem w oryginale i nadal nie wiem w ktorym miejscu rotfl stulecia ?, co z tego ze sie drze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja slucham soad i ta piosenka mnie dobila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 rzeczywiście głos ma "niezły" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 I ktoś na to zmarnował 256KBps stereo, przez telefon przmiałoby tak samo podle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 1 slowem : SYF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 I ktoś na to zmarnował 256KBps stereo, przez telefon przmiałoby tak samo podlePrzez telefon podejrzewam że lepiej, po prostu gorzej już być nie mogło. Szkoda na to uszu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...