gajek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 ...czy Catalyst... bo sie nie zmiescilo...:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 po co zkładasz następny podobny temat, wystarczy troche poszukać i znajdziesz odpowiedź: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=183133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Gajek lubi zakładać nowe tematy ,to jego hobby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 a nie powinien bo takie tematy istnieją... żeby nie było OT: Najpierw Warcat później Omega - oba stabilne jak skała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuchSwiety Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Jakis czas temu jechalem na WarCatach 5.11 XT bylo OK. Po nowo pchnietym systemie zaisntalowalem Omegi 6.1 Jest gorzej niz na WarCatach. Couter-Strike Surce /videostres mneij FPS/ podczas grania najbardziej sie go odczuwa :( .Teraz sciagam WarCaty 6.2 :)) zobaczymy jak bedzie 5.11warcaty rzęzily na milliti 6.1omegi niebo lepsze Tylko na tej planszy. Na pozostalych to niebo zimia Athlon 1406@1533 ATI 9500PRO 277@360 270@305 Edytowane 24 Lutego 2006 przez DuchSwiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 ja mam problem z omegami na cat 6.1 i 6.2 po zainstalowaniu jak sie komp uruchamia ponownie i zostaja wczytane sterowniki gasnie mi ekran:/ niemam pojecia czemu czyscilem wszystko. najwidoczniej nowe omegi juz niepyla tak ladnie ze starszymi kartami jak kiedys ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Ja ostatnio na orginalnych Catalystach jadę... [; Wcześniej WarCasty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...