metal Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Mam celka 1000 i chce pojechać na 1000@1330 [albo więcej :D ] tylko musze czymś go chłodzić a dokładnie nie wiem czym :? co mi radzicie żeby kupić ??? myślałem nad tt volcano3 i dodatkowy wiatrak w obudowie nad procem :D ale chyba to nie wystarczy to czym mam go chłodzić ??? a funduszy mam 70 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 kup jakiś lepszy wentylator zasmaruj pastą z dodatkiem srebra. bardzo dobre są CoolerMaster-y. sam mam wentylatorek tej firmy (HCC-001) są bardzo dobrze wykonane. do swojego musiałem kupić FanMate bo trochę za bardzo hałasował :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja osobiście uważam że w zupełności wystarczy titan wystarczy.W końcu używają je do athlonów do ok.1,5ghz, a nawet więcej.Jeszcze dodasz dobrą past(np.Arctic silver II lub III), i powinieneś mieć wywystarczająco niska temperaturę. Warto też dodać jakiś dodatkowy wiatrak wobudowie coby gorące powietrze wywiewał(ewentualnie chłodne wwiewał). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 jeśli jest to Tulatin i do tego box, to w zupełności wystarczy wentylator który był w pudełku, 1330 MHz osiągniesz na zwykłym najtańszym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 ja mam tez coolermastera i jestem barzdo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 titan ttc-d5tb, niektoorzy uwazaja go za glosnego, mi on pasooje (mam otwarta oboodowe i mi nie przeszkadza) temp. durnia 800@980, to 34*C stress, czyli nie wiele wyzsza niz na moim starym wc (sprzedanym :cry: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 narazie o pojade na 1000@1120 :D jak kupie tego coolerka to pójde na 1000@1200 a póżniej zobacze :D a celka to mam jeszcze w u0.18 to chyba jest copermine, a tul. nie wejdzie na moją płytę gł. :( a jak walne coś lepszego do chłodzenia to moge ujechać 1000@1500 ??? :D :D tylko to już będzie musiało być coś naprawde dobrego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfer Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Niema szans zeby celek 1000 copermine poszedł na 1500 Mhz.Juz 1333 mhz dla niego to doskonały wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Chyba, że go schłodzisz LN2 do - 175C... SpoX :wink: :lol: Ale na serio: Jeśli Ci się uda gdzieś kupić V7 za 70zł to bierz, jak nie to może Volcano 6CU... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...