lol2 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Jaka jest maksymalna bezpieczna temperatura i napiecie dla athlona 64 3000+ na rdzeniu clawhammer?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 50 stopni to za dużo, 1.6 i więcej voltów też za dużo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol2 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 ok dzieki u mnie vcore jest ciagle na 1.52, ustawienie w biosie na wiecej niestety nic nie daje :mur: , czy to jest wina zasilacza?? mam jakis deer 350 wat, pewnie przez to nie moge wykrecic dalej niz 2,55 ghz :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) mam jakis deer 350 watTo nie jest zasilacz <_< Ale i tak go wysoko nie wykręcisz, tyle Ci powiem. W sensie że to nie może nazywać sie zasilaczem, beznadzieja w puszce z kablami. Edytowane 11 Lutego 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) nie wiem skąd pochodzi wiedza Grzecha, ale nie ma racji. W specyfikacji max temp. to w zależności od modelu 65 lub 70 stopni. tutaj masz link http://www.amd.com/us-en/assets/content_ty..._docs/30430.pdf Edytowane 13 Lutego 2006 przez pkali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 nie wiem skąd pochodzi wiedza Grzecha, ale nie ma racji. W specyfikacji max temp. to w zależności od modelu 65 lub 70 stopni. tutaj masz link http://www.amd.com/us-en/assets/content_ty..._docs/30430.pdf Grzechowi chodziło raczej o temperaturę w jakiej procesor może pracować stabilnie, powyżej 50* mogą już występować problemy ze stabilnością. maxmymalna dopuszczalna temperatura mówi chyba o tym, że po jej przekroczeniu procesor może ulec fizycznemu uszkodzeniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...