ramalash Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Mam problem z monitorem na radeonie 9600 pro wlaczylem sobie 3d mark 05 pod koniec 2 animacji wylaczyl mi sie nagle monitor ... no nic standardowo reset ale komputer dalej nie dziala. Brat wzial 9600 do siebie sprawdzic czy dziala a ja akurat znalazlem 2 karty rive tnt 2(normalne wejscie na karte graficzna nie znam profesjonalne nazwy) i s3 trio64v2 (PCI) gdy podlaczam monitor do S3 trio komputer chodzi normalnie. ale gdy podlaczam monitor do Rivy TNT jest czarny ekran. i po pewnym czasie pokazuje sie komunikac Attention Signal Frequency Is Out Of Range h: 45KHz 86,2Hz Please Change Signal Timing Sprzęt: e-yama 17LP2 Asus NF7 sempron 2800 2x256 dual ram nie mam zielonego pojecia co zrobic ;] przeinstalowalem system. Odswiezanie jest ustawione na 60 Hz. Staralem sie w windowsie przelaczac kabel z S3 trio do Rivy TNT ale nadal wyskakuje Attention ... jezeli ktos ma jakis problem to niech napisze Thx z Gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...