indigo1980 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Co polecacie zamiast standardowego chłodzenia w moim Club3D 7800GT - żeby było cicho. Obudowę mam bardzo dobrze wentylowaną (TT Soprano) thx! ps. i żeby na pewno pasowało - nie chcę sie wkopać w kłopoty :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 a ile szmalu możesz wydać ? no wiesz bez sałaty nic nie ma ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indigo1980 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Za mało na wode. Chodzi mi o aktywne, acz ciche, chłodzenie. Cena do 200zł, tańsze propozycje też mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=183953 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Moze takie cos http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22209 Nie jest napisane z jakimi vga jest to kompatybilne, ale na pewno na 7800GT bedzie pasowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Fatal1ty to tylko przereklamowana miedź... choć fajnie było by taką firmówke walnąć... w sumie nie znajdziesz droższego chłodzenia niż ten zalman... to jest to samo co VF 7000 tylko że rozreklamowe przez Fatal1ty'ego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 + podrasowany wiatraczek :D Do 7800GT to Pentagram XC-80Cu, Zalman VF-700Cu lub wspomniany Falalniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Do 7800GT to Pentagram XC-80Cu, Zalman VF-700Cu lub wspomniany Falalniakja tylko nie rozumiem takiego zdecydowania na wersje cale cu. Wiemy wszyscy ze sa najwydajniejsze ale roznica miecy al-cu jest bardzo mala... Wiadomo - wydajniejszy = lepszy, ale naprawde nie warto na starcie skreslac alcu, szczegolnie po przyjrzeniu sie testom. Osobiscie nie sadze aby byla roznica w przyroscie oc miedzy tymi wersjami. Skoro nie widac roznicy - po co przeplacac? :) Edytowane 12 Lutego 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 i w dodatku alu lzejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 jak dla mnie to co ja mam montaz 10 minut cichutki i temp tez zajebiste wiec tylko brac mozna kupic za okolo 60 70 zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...