raf33 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Mam dysk taki jak w tytule 40GB (2partycje c,d). Mam nastepujacy problem juz poraz 3 wcieło mi partycje D. Mialo to miejsce po ponownym uruchomieniu kompa. Raz mialem ja na fat32 mysl ze to jegeo wina, no ale za 2 razym zrobilem na dysku ntfs i dzis po zainstalowaniu driverów do grafu kazał mi instalator uruchomic kompa od nowa, wiec tak zrobile, i okozalo sie ze znowu mi wcielo partycje!!! Wiec mam pytanie czy to moze byc oznaka ze mi dysk pada? od czego to sie moze dziac? SMART w biosie wlaczony. Sprzet nie krecony tylko zamias procka na 12.5x133 mam na 10x166 ustawionego! Programy diagnostyczne pokazuja mi 168x10 . Plyta to Msikt4av. Moze jak mam tak ustawione to nie wskakuje dzielnik 1/5 i moze pci jest wiecej niz 33mhz? doradzie cos. pLisss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (...) Sprzet nie krecony tylko zamias procka na 12.5x133 mam na 10x166 ustawionego! (...) To jest wedlug Ciebie sprzet nie krecony? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99none Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 cześć, - mozna by jeszcze do tej barracudy podłączyć termnianal dyskowy i zobaczyc co logi podają. - np. czymś takim. lub zwykłymi pinami poprzez MAx232. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...