pluszek Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam!!!!! Mam duza kolekcje filmow w formacie Rmvb, ale nie znam programy ktory odtwarzalby ten format i dodatkowo wyswietlal napisy... Dziekuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Real Alternative + dowolny odtwarzacz (obslugujacy napisy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Real Alternative 1.46 do tego jakis allplayer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 do napisów DivXG400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Real Alternative + dowolny odtwarzacz (obslugujacy napisy) odtwarzacz np: bestplayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Sciagnij pack kodeków Klite mega codec pack mtam masz wszytko. Media player classsic najlepszy a do napisów vobsub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Real alternative + Crystal player(napisy+) I śmiga jak ta lala :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 do napisów DivXG400Tylko po co? Sciagnij pack kodeków Klite mega codec pack mtam masz wszytko. Media player classsic najlepszy a do napisów vobsubA masz w MPC ustawione na zewnetrzne kodeki?? Jak nie to :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 rmvb = fuj fuj... jak mozna w takiej jakosci cokolwiek ogladac ? Wszystko co w tle jest rozmazane ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Tylko po co? żeby ładnie wypuścić napisy na TV w trybie teatralnym rmvb = fuj fuj... jak mozna w takiej jakosci cokolwiek ogladac ? Wszystko co w tle jest rozmazane ;(a widziałeś kiedykolwiek RMVB wykonanego bezpośrednio z DVD? np. film 1:30h wielkości 700MB? myślę, że nie... spróbuj zgrać taki film programem FilmShrink. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Sciagnij pack kodeków Klite mega codec pack mtam masz wszytko. Tak, i przy okazji 'bajzel' w kodekach. Wystarczy do prawie wszystkich filmow : ffdshow + Real Alternative + ac3 filter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 U mnie zawsze sprawdzał sie idelanie i każdy film mi działał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 U mnie zawsze sprawdzał sie idelanie i każdy film mi działał Zajrzalem do spisu kodekow z tego mega packa i mi wlosy deba stanely... przeciez to jest chodzacy smietnik i konflikt kodekow. Zostane przy swoim CCCP, ktory robi dokladnie to samo (za wyjatkiem Real Alternative) i jest napisany z glowa, bez zbednych smieci (zmodyfikowany ffdshow + haali splitter i odtwarza wszystko :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zajrzalem do spisu kodekow z tego mega packa i mi wlosy deba stanely... przeciez to jest chodzacy smietnik i konflikt kodekow.Nie wiem, które kodeki się ze soba gryzą, ale domyślnie instaluje sie tylko część tych kodeków. Dodatkowo przy instalacji można zaznaczyć/odznaczyć dowolne kodeki. Generalnie ta paczka działa dobrze, ale przy następnej instalacji systemu muszę sprawdzić te CCCP :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Costi tam jest zmodyfikowany ffdshow? Hmm co takiego, bo nie wiedzialem. Aktualnie jade FFDshow+ haali media splitter i wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Tyle z FAQ (http://www.cccp-project.net/wiki/index.php?title=FAQ): Decodes H.264, XviD, DivX, and generic MPEG-4 video. Also used for audio decoding with the following formats turned on by default: AAC, Vorbis, MP3, AC3, DTS, FLAC, TTA. If you would like to turn off ffdshow decoding for a specific video or audio format, read further down for instructions on how to do it properly. Note: this is a stripped-down and well tested ffdshow build. Do NOT assume that you can replace it with any other ffdshow version. Pogrubienie moje. Dodatkowo jest on zintegrowany z glownym panelem kontrolnym aclego packa (wybor formatow, ktore maja byc dekodowane, ustawienia glosnikow, pare innych opcji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...