Sparrov Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam, mialem zasilacz FSP300W, który juz troche nie domagal wiec postanowilem kupic cos mocniejszego. Zagadalem do zenfista i ten polecil mi Anteca SmartPower 350W. Cena wporzodku, zasilacz ogolnie wydawal sie OK, ale co sie okazalo...zasilacz piszczy! Piszczy napewno zasilacz gdyz piszczenie ewidentnie sie z niego wydobywa...zreszta na fsp nic nie piszczalo. Da sie z tym cos zrobic? Pisk sie nasila przy obciazeniu procesora. Sa to bardzo nieprzyjemne czestotliwosci dla ucha. Co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Odeślij zasilacz Zenfistowi niech ci wymieni na niepiszczący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertos Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Odeślij zasilacz Zenfistowi niech ci wymieni na niepiszczący. Dokładnie tak. Sam miałem podobny przypadek z Taganem U01, można było z tym zwariować - oddałem do sklepu. Potem w Zenfiście kupiłem nowy (choć juz nie Tagan'a ale Antec jak w podpisie) i mam święty spokój - zasialcz teraz to najchichszy element kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Znalazlem w internecie na forum wgk podobny problem z tym zasilaczem. Koles powiedzial ze zenfist mu powiedzial ze po miesiacu to minie...na razie jest spokuj...piszczenie ustalo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaq_Attack Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 nie wiem czy to minie ja kupiłem od jednego dupka z allegro Enermaxa 360w NOWEGO . kilka dni było OK potem zasilacz w momencie włączania wydawał 2-3 sekundowy pisk. tez tutaj na forum słyszałem ze enermaxy tak mają. mam Enermaxa 300W kupiłem używanego i nic sie z nim nie dzieje. a tamten już przestał działać. poprostu coś pierdalneło i tyle. naszczescie nie poszło nic wiecej. moze mam pecha. gość na allegro ma nicka GrosikShop sprzedaje różne zasilacze ale moim zdaniem sa to zasilacze z jakiegoś lewego źródła. dostałem go w pudełku wywróconym odwrotnie i miał takie dziwne w srodku elementy pokryte jakby takim puchem. gosc mnie olał i dlatego nie kupujcie u niego nic !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...