Kor4d Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zamieszczam poradnik mojego autorstwa :P prosze o ocene http://rapidshare.de/files/12831354/Jak_wykonac_userbara.rar.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor4d Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 co tak cicho ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 11MB poradnika nie zacheca do sciagania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Mimo najszczerszych chęci obejrzenia filmu, nie chce mi się czekać ~70 minut na rozpoczęcie downloadu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaxoN Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 A ja już się wypowiadałem o tym filmiku na innym forum... Ale widze że się nie zastosowałes do rad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Filmik taki sobie. Brak komentarza. To jakbyś kogoś uczył pilotarzu F-16 we mgle i jeszcze zasłaniając mu swoje ruchy, oczywiście nic nie komentująć. Czyli musi się ktoś zdać na własną intuicję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...