sinus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Wiem, że o tym juz było, ale chciałem pozbierać wszystkie opinie do kupy. Co pomorze mi w zakupie. Z góry dzięki za głosy. :D To moja pierwsza ankieta :oops: więc mogą pojawić się błędy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja oddałem głos na Epox'a, też stałem przed tym wyborem co Ty i na podstawie recenzji oraz opinii użytkowników zdecydowałem się właśnie na niego. Looknij tu :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18301. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 http://www.frazpc.pl/b/20704/12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja bym brał Epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Plyty na nForce 2 to przyszlosc, dlatego tez bralbym EpoXa 8RDA+. Bardzo duze mozliwosc OC, ze stabilnoscia troche nizej niz Asus ale przeciez Asus jest liderem stability. EpoX'a na pewno nie pozalujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Plyty na nForce 2 to przyszlosc, dlatego tez bralbym EpoXa 8RDA+. Bardzo duze mozliwosc OC, ze stabilnoscia troche nizej niz Asus ale przeciez Asus jest liderem stability. EpoX'a na pewno nie pozalujesz. Liderem stability jest dla mnie Gigabyte :), ale z tych dwóch na pewno wolę Epoxa - większe możliwości OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Plyty na nForce 2 to przyszlosc, dlatego tez bralbym EpoXa 8RDA+. Bardzo duze mozliwosc OC, ze stabilnoscia troche nizej niz Asus ale przeciez Asus jest liderem stability. EpoX'a na pewno nie pozalujesz. hmm skad zes wytrzasnal taki tekst 8O ze niby epox mniej stabilny od asusa :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Plyty na nForce 2 to przyszlosc, dlatego tez bralbym EpoXa 8RDA+. Bardzo duze mozliwosc OC, ze stabilnoscia troche nizej niz Asus ale przeciez Asus jest liderem stability. EpoX'a na pewno nie pozalujesz. hmm skad zes wytrzasnal taki tekst 8O ze niby epox mniej stabilny od asusa :lol: :wink: okreslil na podstawie predkosci wiatru ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 moj podpis..................... i wszystko jasne :))) pozdr Fun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Nie słuchaj nigdy Vegity!! (znam go troszke i rozpracowałem go :) ). Oczywiście EPOX dla mnie najlepsza firma na świecie od dwóch lat kupuje płyty tylko tej marki (miałem 5 swoich i wpizdu znajomym) na żadnej sie nie zawiodłem!. A asus to już nie jest ten ASUS z dawnych lat nie ma co sie oszykiwać bajerów do O/C mało też płyta loteria wyjątkowo słabe !A7V266 (KT266A) oraz problemy ze stabilnością na A7V333 polecam pocztytać testy płyt na www.in4.pl pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 z zalem serca ;) oddalem glos na Epoxa Asus cos ostatnio zachwiewa moje zaufanie. To nie sa juz te plytki z czasow A7V133 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Nie słuchaj nigdy Vegity!! (znam go troszke i rozpracowałem go :) Vegita jest za Asusem bardziej :) a ja i tak jestem za Epoxem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja nie tylko bym wybral ale juz wybralem Epoxa, glownie ze wzgledu na OC. A teraz moge dodac ze stabilnosc tez jest swietna. Dlatego tez glos zostal oddany na Epoxa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 PITER a ile masz 3dsmarkow 2001SE w defaulcie ale!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Czy jak wsadze dwie kości 128/266 i ustawie stosunek fsb-pamięci tak żeby chodziły synchronicznie, wynik bedzie dużo gorszy niż jakbym wsadził kości 333 i ustawił stosunek na 1:1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 PITER a ile masz 3dsmarkow 2001SE w defaulcie ale!!! Moj wynik to 13013 3DMark Poprzedni wynik wykonany na DX9.0 to: 12736 3DMark Oba testy wykonane przy najwyższej jakości obrazu w ustawieniach sterowników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Plyty na nForce 2 to przyszlosc, dlatego tez bralbym EpoXa 8RDA+. Bardzo duze mozliwosc OC, ze stabilnoscia troche nizej niz Asus ale przeciez Asus jest liderem stability. EpoX'a na pewno nie pozalujesz. hmm skad zes wytrzasnal taki tekst 8O ze niby epox mniej stabilny od asusa :lol: :wink: okreslil na podstawie predkosci wiatru ;-) Troche nizej ale bez przesady ze o jakies astronomiczne wyniki, nizej w przekonaniu ze do 1-2% max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Plyty na nForce 2 to przyszlosc, dlatego tez bralbym EpoXa 8RDA+. Bardzo duze mozliwosc OC, ze stabilnoscia troche nizej niz Asus ale przeciez Asus jest liderem stability. EpoX'a na pewno nie pozalujesz. hmm skad zes wytrzasnal taki tekst 8O ze niby epox mniej stabilny od asusa :lol: :wink: okreslil na podstawie predkosci wiatru ;-) Troche nizej ale bez przesady ze o jakies astronomiczne wyniki, nizej w przekonaniu ze do 1-2% max jak ja nie lubie kolesi ktorzy pieprza niesprawdzone glupoty, testowales to jakos? jesli takimi postami natrzepales sobie 270 postow od 27 grudnia to gratuluje, poza tym ten zestaw marzen w twoim podpisie to big lol, skad wiesz ze ten proc sie bedzie tak krecil?, buahahahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 jak dla mnie to epox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja jestem za EpoX-em Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Plyty na nForce 2 to przyszlosc, dlatego tez bralbym EpoXa 8RDA+. Bardzo duze mozliwosc OC, ze stabilnoscia troche nizej niz Asus ale przeciez Asus jest liderem stability. EpoX'a na pewno nie pozalujesz. hmm skad zes wytrzasnal taki tekst 8O ze niby epox mniej stabilny od asusa :lol: :wink: okreslil na podstawie predkosci wiatru ;-) Troche nizej ale bez przesady ze o jakies astronomiczne wyniki, nizej w przekonaniu ze do 1-2% max jak ja nie lubie kolesi ktorzy pieprza niesprawdzone glupoty, testowales to jakos? jesli takimi postami natrzepales sobie 270 postow od 27 grudnia to gratuluje, poza tym ten zestaw marzen w twoim podpisie to big lol, skad wiesz ze ten proc sie bedzie tak krecil?, buahahahah OT: O HOLMAN!! Witaj dawno cie tu nie bylo widze ze zmieniles sobie bude (jesli to ta z emblematu)?! Musze przyznac ze doskonala robota i wyglad :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 OT: O HOLMAN!! Witaj dawno cie tu nie bylo widze ze zmieniles sobie bude (jesli to ta z emblematu)?! Musze przyznac ze doskonala robota i wyglad :D pozdrav Lagier OT: dziekuje bardzo za uzanie, ja jestem caly czas tylko sie mniej udzielam bo czasem rece mi opadaja ;), jesli kogos to interesuje i ma chwile czasu to opis i troche fotek mojej budy jest na tutaj na M-K.net, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...