Skocz do zawartości
sinus

Ostateczny rozrachunek 8RDA+ vs Asus A7N8X!

Epox 8RDA+ vs Asus A7N8X  

1. 1. Epox 8RDA+ vs Asus A7N8X

• Epox 8RDA+
      28
    • Asus A7N8X
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że o tym juz było, ale chciałem pozbierać wszystkie opinie do kupy.

Co pomorze mi w zakupie.

Z góry dzięki za głosy. :D

To moja pierwsza ankieta :oops: więc mogą pojawić się błędy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plyty na nForce 2 to przyszlosc, dlatego tez bralbym EpoXa 8RDA+. Bardzo duze mozliwosc OC, ze stabilnoscia troche nizej niz Asus ale przeciez Asus jest liderem stability. EpoX'a na pewno nie pozalujesz.

Liderem stability jest dla mnie Gigabyte :), ale z tych dwóch na pewno wolę Epoxa - większe możliwości OC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plyty na nForce 2 to przyszlosc, dlatego tez bralbym EpoXa 8RDA+. Bardzo duze mozliwosc OC, ze stabilnoscia troche nizej niz Asus ale przeciez Asus jest liderem stability. EpoX'a na pewno nie pozalujesz.

hmm skad zes wytrzasnal taki tekst 8O ze niby epox mniej stabilny od asusa :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm skad zes wytrzasnal taki tekst 8O ze niby epox mniej stabilny od asusa :lol: :wink:

okreslil na podstawie predkosci wiatru ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie słuchaj nigdy Vegity!! (znam go troszke i rozpracowałem go :) ). Oczywiście EPOX dla mnie najlepsza firma na świecie od dwóch lat kupuje płyty tylko tej marki (miałem 5 swoich i wpizdu znajomym) na żadnej sie nie zawiodłem!. A asus to już nie jest ten ASUS z dawnych lat nie ma co sie oszykiwać bajerów do O/C mało też płyta loteria wyjątkowo słabe !A7V266 (KT266A) oraz problemy ze stabilnością na A7V333 polecam pocztytać testy płyt na www.in4.pl pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche nizej ale bez przesady ze o jakies astronomiczne wyniki, nizej w przekonaniu ze do 1-2% max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche nizej ale bez przesady ze o jakies astronomiczne wyniki, nizej w przekonaniu ze do 1-2% max

jak ja nie lubie kolesi ktorzy pieprza niesprawdzone glupoty, testowales to jakos?

jesli takimi postami natrzepales sobie 270 postow od 27 grudnia to gratuluje, poza tym ten zestaw marzen w twoim podpisie to big lol, skad wiesz ze ten proc sie bedzie tak krecil?, buahahahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ja nie lubie kolesi ktorzy pieprza niesprawdzone glupoty, testowales to jakos?

jesli takimi postami natrzepales sobie 270 postow od 27 grudnia to gratuluje, poza tym ten zestaw marzen w twoim podpisie to big lol, skad wiesz ze ten proc sie bedzie tak krecil?, buahahahah

OT:

O HOLMAN!! Witaj dawno cie tu nie bylo widze ze zmieniles sobie bude (jesli to ta z emblematu)?! Musze przyznac ze doskonala robota i wyglad :D

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT:

O HOLMAN!! Witaj dawno cie tu nie bylo widze ze zmieniles sobie bude (jesli to ta z emblematu)?! Musze przyznac ze doskonala robota i wyglad :D

pozdrav

Lagier

OT: dziekuje bardzo za uzanie, ja jestem caly czas tylko sie mniej udzielam bo czasem rece mi opadaja ;), jesli kogos to interesuje i ma chwile czasu to opis i troche fotek mojej budy jest na tutaj na M-K.net, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...