Eborn Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Wlasciwie to temat dokladnie opisuje moj problem. Mialem Pamiec PC133-333 SDRAM DIMM (jestem laikiem, tyle wiem z naklejki) . Dokupilem kosc ktora ma te same parametry. Kazda z osobna dziala, a gdy wloze obie to zaraz po wejsciu do jakiejkolwiek gry komp sie resetuje (ale w windowsie i przy uruchamianiu pokazuje 512mb). W windowsie niekiedy wyskakuje VPU Recover jak sa razem. Program Aida32 przy testowaniu szybkosci obie odczytuje z osobna jako KT133(A), a kiedy sa razem pole pozostawia puste :/ Jesli ktos jest w stanie, to bardzo prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Jest to mało prawdopodobne że ...... ale 2 kości biorą nieco więcej energii niż 1 więc .... jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orochimaru Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Jaką masz płytę? Ja miałem tak kiedyś na MSI i jak bym nie kombinował, dwie kostki 256MB nie działały razem. Musiałem wymienić na jedną 512MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max0707 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 a jak sobie z tym mozna poradzic bo mm taki sam problem =( jest jakis sposob poza kupowaniem nowych kosci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...