PITer Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Witam, chce sobie kupic taka karte ATI 9700 bez Pro mam pytanie gdzie kupie najtaniej jakiej Firmy, jakie sie najlepiej krecą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja polecam "build by ati" chyba obecnie najlepszy wybór co do Radeona9700 , obecnie w polsce chyba wszystkie radeony 9700 są BBA więc bierz który jest najtańszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 najtanszy, najtanszy ale i tak straaaasznie drogi, wszystko jedno ktory i tak kazdy najlepszy, ja moze sie za pół roczku na Gf 4 ti 4200 skusze to bedzie dobrze a ty masz problem jakiej firmy 9700 ;) spoczko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 najtaniej...... jedz do USA ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Tak w usa kupisz nawet za 399.99$ tylko trzeba kogos tam miec i tyle miec popatrz: www.bestbuy.com,www.pc-beyond.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Najlepiej to wstanach built by ATI albo Herculesa badz Gigabyte'a :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 najtaniej...... jedz do USA ;)ja bym radzil do Kanady wkoncu ATI z tamtad jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 dogadaj sie z ndx'em, on mieszka obok siedziby ATI, wiec ma tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 polecam SAPPHIRE, dobrze się kręci i w testach lepiej wypadł w jakości obrazu od GIGABYTE i kilku innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...