Gość matt210 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ale i tak gratuluje 36 stopni na tym procu. ja mam semprona 3000+ i na def bez coolera na chłodnicy mam 41*C:D:D ja dzis po wymianie wody mialem 21 na procku a 64 new castle 3000@2688 na gigabyte ga k8ns:) super wynik:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 @matt210 Spox wpadne do ciebie z aparatem to wrzucimy fotki. Ten pedzio to mój qumpel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 to chyba musi byc zepsuty czujnik... a jak nie to bede licytowac twój zestaw wc :) moze do 40zł dojedzie heh, w sumie tytlko mpompa i blok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 :D:D ja dzis po wymianie wody mialem 21 na procku a 64 new castle 3000@2688 na gigabyte ga k8ns:) super wynik:)Lol ... po wymianie wody to zwsze tak jest. Stary nie naganiaj sobie takimi postani nieświadomych klientów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt210 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Lol ... po wymianie wody to zwsze tak jest. Stary nie naganiaj sobie takimi postani nieświadomych klientów.a tam:) . macie fotke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 a tam:) . macie fotkeTemperaturki w speedfanei to sobie mozna do woli ustawiac ... w góre i w dół ile sie komu podoba. Dla mnie to żaden dowód. Nie uwirze i tak dopóki nie zobacze wiarygodnego testu takiego bloczku. Z resztą oczywisty jest chyba wynik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt210 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Temperaturki w speedfanei to sobie mozna do woli ustawiac ... w góre i w dół ile sie komu podoba. Dla mnie to żaden dowód. Nie uwirze i tak dopóki nie zobacze wiarygodnego testu takiego bloczku. Z resztą oczywisty jest chyba wynik :P a jak tam go przestestowac powiedzcie to sie postaram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 speedfan lubi kłamac i czujnik płyty tez. Ja na boxie na 2500mhz miałem 26*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt210 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Kur** ludzie moze ktos tu wie gdzie sie ustawia w biosie w ga k8ns biosik f17 zeby win czytal z cd zeby zrobic formata bo za ch*** nie moge znlesc w tym f17 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Kur** ludzie moze ktos tu wie gdzie sie ustawia w biosie w ga k8ns biosik f17 zeby win czytal z cd zeby zrobic formata bo za ch*** nie moge znlesc w tym f17 ;/No jak to ... jest tam takie okno w którym masz chyba 3 pola do wyyboru co sie ma po czym bootować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt210 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 No jak to ... jest tam takie okno w którym masz chyba 3 pola do wyyboru co sie ma po czym bootować.no wszytsko mam na cd rom ustawione i [gluteus maximus];/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 no wszytsko mam na cd rom ustawione i [gluteus maximus];/No a może płytke masz nie-bootowalną! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt210 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 No a może płytke masz nie-bootowalną!zadna nie reaguje;/ moze ktos ma bios f9? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...