Skocz do zawartości
cinek204

Co Sądzicie Proszę O Szybką Odp.

Rekomendowane odpowiedzi

ale i tak gratuluje 36 stopni na tym procu. ja mam semprona 3000+ i na def bez coolera na chłodnicy mam 41*C

:D:D ja dzis po wymianie wody mialem 21 na procku a 64 new castle 3000@2688 na gigabyte ga k8ns:) super wynik:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D:D ja dzis po wymianie wody mialem 21 na procku a 64 new castle 3000@2688 na gigabyte ga k8ns:) super wynik:)

Lol ... po wymianie wody to zwsze tak jest. Stary nie naganiaj sobie takimi postani nieświadomych klientów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tam:) . macie fotke

Temperaturki w speedfanei to sobie mozna do woli ustawiac ... w góre i w dół ile sie komu podoba.

Dla mnie to żaden dowód. Nie uwirze i tak dopóki nie zobacze wiarygodnego testu takiego bloczku.

Z resztą oczywisty jest chyba wynik :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temperaturki w speedfanei to sobie mozna do woli ustawiac ... w góre i w dół ile sie komu podoba.

Dla mnie to żaden dowód. Nie uwirze i tak dopóki nie zobacze wiarygodnego testu takiego bloczku.

Z resztą oczywisty jest chyba wynik :P

a jak tam go przestestowac powiedzcie to sie postaram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kur** ludzie moze ktos tu wie gdzie sie ustawia w biosie w ga k8ns biosik f17 zeby win czytal z cd zeby zrobic formata bo za ch*** nie moge znlesc w tym f17 ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kur** ludzie moze ktos tu wie gdzie sie ustawia w biosie w ga k8ns biosik f17 zeby win czytal z cd zeby zrobic formata bo za ch*** nie moge znlesc w tym f17 ;/

No jak to ... jest tam takie okno w którym masz chyba 3 pola do wyyboru co sie ma po czym bootować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak to ... jest tam takie okno w którym masz chyba 3 pola do wyyboru co sie ma po czym bootować.

no wszytsko mam na cd rom ustawione i [gluteus maximus];/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi