krystek007 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam Niedawno kupiłem sobie asusa z seri A6. Może mi ktoś powiedzieć jak dbać o matrycę w sensie czym ją czyścić. Pare razy tknołem ją paluchem i są slady boje się co by było jak bym ją tak w standardzie poleciał szmatką. dzięki za rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja moja czysczę lekko wilgotną wymiętą chusteczką higieniczną a potem drugą suchą.Ogólnie czymś miękkim co niema właściwości rysujących. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotixel Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja moja czysczę lekko wilgotną wymiętą chusteczką higieniczną a potem drugą suchą.Ogólnie czymś miękkim co niema właściwości rysujących. Osobiscie nie polecam chusteczek... U mnie w A6VA zostaja paprochy.... O ile do czyszczenia wykorzystujesz wode i miekki material, to nie porysujesz matrycy. U mnie woda nie zdala egzaminu. Kupilem za 9 zl plyn czyszczacy i sciereczke firmy 4World i jestem bardzo zadowolony... Po mimo ze tylko 9 zl kosztowala zdaje egzamin wzorowo. 1 przetarcie i wszystkie smugi znikaja. Dodatkowo plyn posiada wlasciwosci antystatyczne... Odkad czyszcze nim matryce kurzu na niej jest zdecydowanie mniej... Piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 A ja polecam wynalazek firmy EMTEC w postaci specjalnych chusteczek, po 2 w opakowaniu - jedna mokra a druga sucha. O kolejnosci uzycia chyba mowic nie musze, bardzo ladnie czyszcza i nie zostawiaja zadnych ani smug ani nitek czy paproszków. W pudełku chyba po 10 "zestawów" dają. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ja z kolei polecam ScreenClene firmy AF w sklepie adarnet.pl pop przetarciu nie zostaja smugi, paprochy nne takie przyjemnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Digital Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Dobra a jak zbieracie kurz ?? ja nigdy nie moge zebrac go całego bo moja matryca ma jakies spore wlasciwosci przyciagania kurzu . Znajomy np elektryzuje stary sweter i nim podobno osiaga dobre wyniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...