Grinch Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Siema. Zainstalowałem sobie Office XP, właściewie tylko poto aby móc korzystać z Frontpage. No i niestety jak zawsze coś się pieprzy. A mianowicie wszystkie opcje na pasku narzędzi robią się nieaktywne, zobaczcie sobie (screen). Taka blokada wlancza sie w kazdym programie z pakietu Office XP, zainstalowałem Office 2000 ale tu nei ma Frontpage :/ (ale działa dobrze). Próbowałem reinstalować Office XP, odinstalowałem, zainstalowałem i ciągle to samo nic nie pomaga, no chyba że Formacik C i ponowna instalka Win'a. help me :roll: :roll: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Nie wiem, czy dobrze myślę (bo nie używam Office XP), ale jeśłi to pirat, to trzeba goodblokować specjalnym programikiem. może to przez to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 :lol: on jest odblokowany wszystko ładnie chodzi ale do jakiegoś czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Dobra juz wiem co jest nie tak :P , za duzo razy używałem tego Offica, CLOSE Topic please :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 jak chcesz pliki dzieki ktorym ten office bedzie chodzil normalnie to pisz mi na priva :) pomoge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...