indigo1980 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 czesc. kupiłem wczoraj płytę asus a8n-e i tak niefortunnie ją złapałem przy oglądaniu, że odgiąłem wysoki kondesator w pobliżu socketu :sad: odgiął się o jakięś 20-25 stopni. nie chybocze się, po prostu jest wygięty (hehe "po prostu wygięty") . Trochę panikuje - jak myślicie - będzie ok? Aż się teraz boję to składać :cry: Mam nadzieję, że nie zniszczyłem właśnie płyty.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 jeśli nie odpadło to znaczy że jest ok....ale na przyszłość nie zakładaj nowego tematu jeśli jest już temat o tej płycie głównej...następnym razem pytaj tam...pozdro!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 jesli sie wygial tylko to nie szkodzi ... mi jak przyslali proca to mail wygieta JEDNA nozke,ale nie chcialem robic juz dymu..wzialem tylko pensetke-rece trzesly sie jak nie wiem cooo-i delikatnie ja wyprostowalem..na szczescie nie odpadla,ale byla wygieta o ok. 40st. :blink: <_< pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja 10 minut po kupieniu Venice'a odgiałem z 10 nóżek :mur: działa... na DFI mam dużo odgiętych kondensatorów, ja bym tego nie ruszał.... jak działa to niech tak zostanie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 jak kruche? sprawdź:) hehe ja w rev2.0 ga K8NS mam jakiś wystający element na długich nóżkach jak kondensator, jednak kondzio to to nie jest, a co najśmieśniejsze obok jest 3pin coolera systemowego genie kur.de jalne BRAWA!!! dla projektantów GA dodam że łatwo można ten wystający uje*ać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 raczej nie chodzi o nozki tylko o to czy wsrodku go nie naruszyles czy sie za jakis czas nie wyleje, kondy tak maja tych nozek nie ujamiesz ale pytanie co sie stalo z nim w srodku ;] jak cos to zawsze mozna go wymienic koszt kolo 3-4zl + lutowanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...