krasi Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam, tak sobie siedze i myśle i z mojego nic nie robienia zrodziło się pytanie: Czy jeśli podłącze do kompa 2karty sieciowe (np. wifi) i podłącze je do dwóch różnych, niezależnych ISP, to czy odnotuje przyrost transferów?? Założmy, że działamy pod kontrolą win-xp, a nie jakiegoś *unixa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Nie. W takich przypadkach 1+1<>2 Mozesz jedynie zrobić balansing (czyli puszczanie niektórych usług różnymi łączami) - ale nie wiem, czy da się coś takiego zrobić na windowsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam, tak sobie siedze i myśle i z mojego nic nie robienia zrodziło się pytanie: Czy jeśli podłącze do kompa 2karty sieciowe (np. wifi) i podłącze je do dwóch różnych, niezależnych ISP, to czy odnotuje przyrost transferów?? Założmy, że działamy pod kontrolą win-xp, a nie jakiegoś *unixa ;) w windzie się nie da. w [brzydkie określenie na linuksa]u pewnie tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...