kukaszr Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam! Jest jakiś program lub konfiguracja... aby moj pc zauważył zaginione 30gb? Gdy probuje zainstalowac linuxa jest mozliwosc sformatowania dysku ale nie pod windowsa tylko linuxa... Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 sprawdz partiotion magiciem czy zostalo jakies niewykozystane miejsce, zainstaluj SP2 w Windowsie jezeli go jesdzcze nei masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukaszr Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Więc ;) zainstalowałem ten program do partycjonowania i tam tez widzi zaginione 30gb ale nie idzie z nimi nic zrobic niby je sformatowałem ale w mojm komputerze nie ma nowej ikonki dysku twardego :/ zainstalowałem SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...