ryben Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mam w planach zmodernizowanie komputer (był wcześniejszy temat) początkowo miałem kupić asrocka z agp i pci-e na s939 i do tego sempron. Ale w 2007 roku amd uśmierca s939 więc zastanowiłęm się nad intelem. Niewiem jak będzie z socketami na intela bo intelem sie nie interesowalem bo mialem kupic amd a teraz juz sam niewiem. Chce aby było to troche przyszłościowe i wydajne do gier (troche nowszych) i niewiem czy pod intela sa plyty z agp i pci-e naraz. Mam około 850 zł na zasilacz obudowe procka i mobo. Myślę nad Procesor INTEL CELERON D-335 - 2.80 GHz BOX / S- 478 warto?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 zycze powodzenia z tym baleronem ! :] ten celeron nigdy nie bedzie lepszy w grach od semp, czy athlona... bierz socket 939 z sempem, a pozniej "w tym 2007" kupisz FX 60 lub cos innego i wydajnosc bedziesz mial super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Popieram kolege z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 dokładnie nie rozglądaj się nawet za celeronami B) i nie daj sie nabrać na te mhz <_< Bierz sempka na s939 który zjada tą celinke B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Ja polecam coś takiego ASROCK DUAL SATA2 SEMPRON 3000 bardzo fajny zestawik. Płyta ma naprawde spore możliwości OC. Płytka posiada AGP I PCI-E więc jeśli posiadasz grafike na AGP to sobie wrzucasz i wszystko śmiga. Potem możesz sobie wsadzić coś na PCI-E. Platforma naprawde przyszłościowa. Ten sempron zje na śniadanie każdego celeronka. NIe daj sie nabrac na te Mhz bo one sa puste. Nie mają żadnej wydajności. Za jakiś czas jak już stwierdzisz że sempron już jest za mało wydajny. Kupisz jakiegoś procka dwurdzeniowego. I nadal będziesz sie cieszył wydajnością na długi czas.Zasilacz możesz kupić taki Chieftec 400 Ewentualnie Ten FORTRON Podałem linki z allegro ale to już twoja sprawa gdzie kupisz i co kupisz. Pamiętaj twój wybór i twoje pieniądze. Pozdrawiam Edytowane 12 Lutego 2006 przez dziadek lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ten asrock i semp to bardzo dobry wybor..:wink: nie pakuj sie w celerony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Daruj sobie wszelkie celerony, to jest shit jakiego malo... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryben Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Byłem bardziej przekonany do emprona niz celerona ale pomogliście mi. Sęk w tym ze w zadnym dobrym sklepie albo nie ma albo juz wyczerpał się z magazynów ten sempron i tak samo plyta glowna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Byłem bardziej przekonany do emprona niz celerona ale pomogliście mi. Sęk w tym ze w zadnym dobrym sklepie albo nie ma albo juz wyczerpał się z magazynów ten sempron i tak samo plyta glowna to kup przez neta i nie demonizuj A64 S939 na dziś OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Byłem bardziej przekonany do emprona niz celerona ale pomogliście mi. Sęk w tym ze w zadnym dobrym sklepie albo nie ma albo juz wyczerpał się z magazynów ten sempron i tak samo plyta glowna w stacjonarnych sklepach bardzo trudno o tego procka kup przez net - na allegro często są - ostatnio nawet po 320zł Ja polecam coś takiego ASROCK DUAL SATA2 SEMPRON 3000 bardzo fajny zestawik.ten zastaw jasne że fajny, ale straaaasznie drogi - w detalu ta płytka kosztuje 230zł a proc ~350zł co razem daje 580zł - facet ma prawie 100zł przebitki, a i tak policzyłem drożej te części Intel w tej chwili jest dobrym wyborem, ale nie w tym przedziale cenowym :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryben Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 to kup przez neta i nie demonizuj A64 S939 na dziś OK JJa mówiłem w sensie internetowym. Np. w proline.pl czy arest.pl jest w ofercie ale nie ma na magazynie albo rezerwacja. Co do allegro to mam pecha, co nie kupie to zepsute :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...